Hirdetés

Tóth Gabiék után újabb sztárpár válik, mi történik itt?

Nap Híre portré Nap Híre

Sajtóhírek szerint Ben Affleck és Jennifer Lopez házassága olyan mélypontra jutott, hogy már nincs más megoldás, csak a válás. 

Komoly dolog derült ki Jennifer Lopez és Ben Affleck házasságával kapcsolatban. A pár ismerősei szerint olyan mélypontra került a sztárpár, amiből már nincs kiút, és válás lesz a dologból. Jennifer Lopez már el is költözött a pár közös otthonából, és hamarosan a válási papírokat is beadják – írja a Blikk Rúzs

"Ez már szinte biztos. Robognak a válás felé, és most az egyszer nem [Ben] tehet róla!" – fogalmazott egy neve elhallgatását kérő ismerős. 

A rajongók már kiszúrták, hogy Ben és Jennifer az elmúlt hetekben egyre több időt töltöttek külön. A színész május 6-án nem vett részt feleségével a Met-gálán, annak ellenére, hogy fontos pozíciót töltött be az esemény társelnökeként. Ben hivatalos kifogása a Met-gála kihagyására az volt, hogy A könyvelő 2 forgatási munkálatai miatt nem tudta összeegyeztetni a megjelenését, de az In Touch forrása szerint „úgy döntött, hogy véget vet” házasságának az A-listás énekesnővel. 

Arról megoszlanak a vélemények, hogy mi vezetett a váláshoz, de a pár ismerősei szerint komoly probléma volt, hogy nagyon máshogy kezelték a reflektorfényt. JLo elfogadta a média figyelmét, míg Ben inkább elzárkózott tőle – írja a portál. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés