Hirdetés

Sokkoló hír érkezett: zátonyra futott a hollywoodi sztárpár házassága?

Nap Híre portré Nap Híre

Úgy tűnik, egyik napról a másikra vége lett a mézesheteknek.

Ben Affleck és Jennifer Lopez húsz év után két esztendővel ezelőtt talált újra egymásra. Az egykori álompár a meglehetősen szokatlan lánykérés után nem is várt sokat az esküvővel, hiszen mindössze három hónappal később már ki is mondták a boldogító igent. 

Sokáig úgy tűnt, Jennifer és Ben csak úgy úsznak a boldogságban, ám egy ideje szemet szúrt a rajongóknak az 51 éves, Oscar-díjas színész mogorva tekintete.

Az A-listás sztárpárhoz közeli források arról beszélnek, hogy mostanra véget ért JLo-ék szerelmének legboldogabb szakasza, s ma már a házasélet nehézségeivel kell szembenézniük. Egy friss értesülés szerint az alkalmazkodással akadt némi problémájuk.

Állandó megerősítést akar tőle arról, hogy szereti és imádja őt – árulta el egy bennfentes a Blikk szerint, kiemelve: a páros szerelmi története második nekifutásra már teljesen eltér a forgatókönyvtől. 

Affleck, aki jelenleg A könyvelő című akcióthrillere második részét forgatja Los Angelesben, illetve Lopez, aki viszont New Yorkban egyengeti a karrierjét, az esküvőjük óta most először töltenek hosszabb időt egymástól távol, ám úgy tűnik, ezt mindketten máshogyan kezelik. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés