Hirdetés

Bejelentést tettek Sebestyén Balázsék: ismert humorista ül be Vadon Jani helyére

Nap Híre portré Nap Híre

Balázsék még mindig keresik az igazit, aki beülhet Vadon Jani helyére a Balázsék című rádiós műsorban.

Ahogy arról a Naphire.hu is beszámolt, Vadon Jani december 11-én jelentette be, hogy végleg felhagy a rádiózással, és otthagyja a Balázsék című műsort. Kiderült, hogy a rádiós már régóta tervezte a kilépését, azzal indokolta a döntését, hogy egy régi álmát szeretné valóra váltani, ami mellett már nem fér meg az a fajta élet, ahogyan eddig dolgozott. Arról is írtunk természetesen, hogy Alekosz Vadon Jani helyére pályázik, és megragadta az alkalmat arra, hogy felajánlja magát a rádiós helyére. Azonban Sebestyén Balázs már tisztázta az egyik adásban, hogy sok mindenkit meg fognak hallgatni és egyelőre semmi sincs előre eldöntve, csak az, hogy nem Alekosz lesz Jani utódja

Legutóbb Kovácsovics Fruzsina ült be harmadik műsorvezetőnek Balázs és Feri mellé. Az adás után Fruzsi sejtelmes választ adott arra, hogy elvállalná-e a feladatot, ha megbíznák vele: "Azt gondolom, hogy az életembe jól jönne egy új feladat, más impulzus, emiatt örülnék neki" - mondta.

Nos, még semmi nincs eldőlve, Balázsék pedig továbbra is tesztelgetik, ki lenne a legmegfelelőbb választás harmadik műsorvezetőnek. Hétfőn újabb próbát tesznek: ezúttal a népszerű humorista, Musimbe Dávid Dennis próbálhatja ki magát rádiósként a két profi mellett - jelentették be a Balázsék Facebook-oldalon. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés