Hirdetés

Kovácsovics Fruzsi sejtelmes választ adott arra, beülne-e végleg Vadon Jani helyére

Nap Híre portré Nap Híre

Kovácsovics Fruzsi péntek reggel csatlakozott Sebestyén Balázshoz és Rákóczi Ferihez a Balázsék reggeli rádiós műsorában. Fruzsi az adás után elárulta, hogy érezte magát Vadon Jani helyén, ám arra sejtelmes választ adott, hogy elvállalná-e a feladatot hosszútávon. 

Fruzsi az nlc-nek beszélt arról, hogy nem először ment be Balázsékhoz, ugyanis néhány hónapja már szerepelt az adásban, ám akkor még Janival és Balázzsal. Mivel akkor jól érezte magát, várta a pénteki napot is, amiről végül azt mondta: "szuper volt!"

Nyilván ez egy teljesen ismeretlen terep számomra, hiszen még sosem rádióztam. Persze bátorítanak ilyenkor, hogy mondjam nyugodtan, amit gondolok, ne fogjam vissza magam, de azért az emberben mégis van egy természetes félsz. Tartottam tőle, hogy mivel csak egy vendég vagyok, mennyire szóljak bele a különböző témákba. Mennyire legyek otthonos. Nekem mindenhez idő kell, főleg, hogy ilyen helyzetben feloldódjak. Szerencsére Balázs és Feri profi és kedves emberek, szóval mindenben segítenek. Jó a közelükben lenni

- fogalmazott Fruzsi, aki arra a kérdésre, hogy elvállalná-e a feladatot, ha megbíznák vele, sejtelmesen válaszolt: "Azt gondolom, hogy az életembe jól jönne egy új feladat, más impulzus, emiatt örülnék neki." 

Ahogy arról a Naphire.hu is beszámolt, Vadon Jani december 11-én jelentette be, hogy végleg felhagy a rádiózással, és otthagyja a Balázsék című műsort. Kiderült, hogy a rádiós már régóta tervezte a kilépését, azzal indokolta a döntését, hogy egy régi álmát szeretné valóra váltani, ami mellett már nem fér meg az a fajta élet, ahogyan eddig dolgozott. Arról is írtunk természetesen, hogy Alekosz Vadon Jani helyére pályázik, és megragadta az alkalmat arra, hogy felajánlja magát a rádiós helyére. Azonban Sebestyén Balázs már tisztázta az egyik adásban, hogy sok mindenkit meg fognak hallgatni és egyelőre semmi sincs előre eldöntve, csak az, hogy nem Alekosz lesz Jani utódja.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés