Hirdetés

Váratlan fordulat: ez a népszerű énekesnő ül be Vadon Jani helyére a Balázsékban

Nap Híre portré Nap Híre

Péntek reggel Kovácsovics Fruzsina is csatlakozik Balázsékhoz a Rádió 1 reggeli műsorában. Az énekesnő mindezt a saját Instagram-oldalán jelentette be. 

Ahogy arról a Naphire.hu is beszámolt, Vadon Jani december 11-én jelentette be, hogy végleg felhagy a rádiózással, és otthagyja a Balázsék című műsort. Kiderült, hogy a rádiós már régóta tervezte a kilépését, azzal indokolta a döntését, hogy egy régi álmát szeretné valóra váltani, ami mellett már nem fér meg az a fajta élet, ahogyan eddig dolgozott. Arról is írtunk természetesen, hogy Alekosz Vadon Jani helyére pályázik, és megragadta az alkalmat arra, hogy felajánlja magát a rádiós helyére. Azonban Sebestyén Balázs már tisztázta az egyik adásban, hogy sok mindenkit meg fognak hallgatni és egyelőre semmi sincs előre eldöntve, csak az, hogy nem Alekosz lesz Jani utódja.

Kovácsovics Fruzsi csütörtökön egy korlátozott ideig elérhető Instagram-sztoriban osztotta meg a követőivel, hogy a pénteki adásban ő lesz a harmadik kerék a népszerű reggeli rádióműsorban - szúrta ki a Blikk. Azt egyelőre azonban sem Fruzsina, sem pedig Balázsék nem közölték, hogy Fruzsi lesz a végleges döntés, vagy csak egy adásra tér vissza. 

Képzeljétek el, az a jó hírem van, hogy holnap reggel négykor fogok kelni, ami önmagában nem annyira jó hír, pláne nem nekem… de hogy miért fogok négykor kelni? Hát, mert hat órakor már a Rádió1 stúdiójában leszek Ferivel és Balázzsal. Tökre várom! Amikor legutóbb ott voltam, az is jó élmény volt. Készültem egy-két témával, meg dologgal

- mondta Fruzsi, aki tavaly volt már vendég a Rádió 1-ben. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés