Hirdetés

Vadon Jani drámai kijelentést tett a felmondása után: "Rohadtul cserben hagytak"

Nap Híre portré Nap Híre

Ahogy arról korábban a Nap Híre is beszámolt, Vadon Jani hétfő reggel jelentette be, hogy 15 év közös munka után külön utakon folytatja és távozik a Rádió1 Balázsék című műsorából.

Később a Balázsék Facebook-oldalán egy közleményt is megosztottak, amiben kiemelték, hogy Vadon a régóta dédelgetett álmait szeretné megvalósítani. "Nagyon szomorúak vagyunk, de a legjobbakat kívánjuk neki, és reméljük, hogy megtalálja a számításait".

Vadon Jani az RTL-nek nyilatkozott a bombahír bejelentése után és azt mondta, hogy olyan döntést hozott meg, amit nem kényszerített rá senki, csupán arról van szó, hogy még intenzívebben szeretne foglalkozni azokkal a dolgokkal, amelyekre a rádiózás mellett most is időt fordít. Konkrétumokat nem árult el, de annyi kiderült, hogy az egyik mellékprojektjét például missziójának tekinti.

Mint mondta, azt szeretné, ha az elfoglaltságai nem a pénzről és az ismertségről szólnának, hanem arról, hogy feltöltse magát olyan élményekkel, impulzusokkal a családjával és a barátaival együtt, amik nagyon sokat jelentenek számára, de eddig nem volt rájuk elég ideje és energiája.

Hozzátette, hogy például a rádiós karrierje alatt soha nem volt lehetősége elvinni a gyereket az iskolába.

Arról is beszélt, hogy két-három ember kivételével a legnehezebb pillanataiban sem kapott támogatást érzelmileg senkitől a szakmából. 

Rohadtul cserben hagytak

- jelentette ki Vadon Jani, amire Sebestény Balázs hozzátette, "akkor sem állnak melletted, ha a körön belül vagy". Vadon arról is beszélt, hogy nem azért hagyja ott a rádiózást, mert megromlott volna a viszonya Rákóczi Ferivel és Sebestyén Balázzsal. Utóbbi két műsorvezető gyászidőszakként éli meg a mostani helyzetet.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés