Hirdetés

Alekosz ül be Vadon Jani helyére? Sebestyén Balázs tisztázta a kérdést

Nap Híre portré Nap Híre

Ma volt a Balázsék című reggeli rádióműsor első adása Vadon Jani nélkül, így már csak Sebestyén Balázs és Rákóczi Feri köszöntötte reggel a hallgatókat a mikrofon mögül. 

Ahogy arról a Naphire.hu is beszámolt, Vadon Jani december 11-én jelentette be, hogy végleg felhagy a rádiózással, és otthagyja a Balázsék című műsort. Kiderült, hogy a rádiós már régóta tervezte a kilépését, azzal indokolta a döntését, hogy egy régi álmát szeretné valóra váltani, ami mellett már nem fér meg az a fajta élet, ahogyan eddig dolgozott. Arról is írtunk természetesen, hogy Alekosz Vadon Jani helyére pályázik, és megragadta az alkalmat arra, hogy felajánlja magát a rádiós helyére. 

"A változás, lehetőség a fejlődésre. A tévében már megvolt. Az interneten, megvolt. Az újságokban megvolt. Most jöjjön a Rádió! Alekosz az éterben is, garantáltan a legjobb választás" - fogalmazott a botrányhős celeb. 

Az elmúlt időszakban sok volt a találgatás azzal kapcsolatban, hogy végül ki lehet a harmadik, aki reggelente szórakoztatja majd a hallgatókat Balázsék mellett. Nos, a műsorvezető a ma reggeli adásban érintette a témát, és elárulta, lesz-e új szereplője a műsornak - írja a 24.hu.

Egyelőre egy csomó mindenkit meg fogunk hallgatni, be fogunk hívni, semmi sincs előre eldöntve, talán csak az, hogy Alekosz nem. Mindenki fellélegezhet. De ezt egy ilyen flow-ban szeretnénk, lazán, csajokban is gondolkodunk, meghallgatjuk, megnézzük. Ha valakivel jól érezzük magunkat, úgy érezzük, beleillik vagy már itt van egy ideje, és őt szeretnénk, akkor lehet, ő lesz… szóval nincs kőbevésett megújítási szándékunk, hogy na, akkor mi görcsösen beültetünk ide valakit, hogy pótolja Janit. Nem is lehet, nem is akarjuk, nyilván az, úgy, abban a formában olyan volt, most új fejezet indul.

- mondta Sebestyén, hozzátéve, hogy nem pótolni akarják Vadont, azt viszont el tudja képzelni, hogy női hang kerüljön a műsorba.

Nem Jani pótlása a cél, hanem találjunk valakit, aki új színt hoz be, lehet, hogy egy női hang, aki kellemes, kedves és kicsit más megvilágításba helyezi a két öreg, idős, beteg boomernek a dolgokat

- fogalmazott Balázs, aki azt is elárulta, hogy a hallgatók is szavazhatnak majd arról, hogy a jelöltek közül "ki hogy tetszett."

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés