Hirdetés

Ki ez a gyönyörű szőke lány Azahriah mellett?

Nap Híre portré Nap Híre

A fiatal énekes mellett feltűnt valaki a színpadon, most eláruljuk, ki ő!

Az egész országot lázban tartja Azahriah tripla Puskás Aréna-koncertje: május 24. után 25-én és 26-án is fellép. Ahogy arról a Naphíre is beszámolt már korábban, nem sokkal Azahriah telt házas koncertjei előtt tömegek kezdtek megszabadulni a jegyeiktől. A sajtó persze azonnal elkezdett spekulálni, amibe több kommentelő is beszállt. 

Azonban kiderült az igazság: senki nem pártolt el az énekestől, egyszerűen csak közbejött az élet. Van, akinek a munka, mások megbetegedtek vagy épp szakítottak a barátnőjükkel, akikkel mentek volna. 

Azahriah természetesen nem egyedül áll a színpadra, tehetséges zenészek kísérik. Az egyikük Erdei Sára, aki szaxofonon játszik. „Ma este - day 1 Aahriah-val, köszönöm, hogy a részese lehetek!” - írta pénteken az Instagram-oldalán, amit a Femina szúrt ki.  

A fiatal nőt a nézők láthatták már többek között a köztévé A Dal című tehetségkutató műsorában. Egy évvel korábban, 2023 márciusában is szerepelt A Dalban, akkor még fuvolán játszott. Négyszáz indulóból zenekarukkal az ötödikek lettek.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés