Hirdetés

Mi történik Azahriah körül, veszélyben a teltházas koncert?

Nap Híre portré Nap Híre

Valami furcsa dolog történik Azahriah körül, egyre többen adják el ugyanis a koncertre szóló jegyeiket. 

„Csak az én ismerőseim adják el sorra az Azahriah koncertjegyüket? Érdekelne vajon, miért…” – tette fel a kérdést egy Redditező. Valóban, a közösségi oldalakon rendre jelennek meg bejegyzések, miszerint csökkentett áron is akár, de megválnának a hónapokkal ezelőtt vásárolt jegyektől… Sőt, erre a célra Facebook-csoportok is létrejöttek, ahol sok százan próbálják eladni a Puskás Arénába szóló jegyeket – írja a Ripost

„Szerintem sokaknál most derül ki, hogy mégsem érnek rá, vagy nincs kedvük” – vélekedett egy hozzászóló a népszerű fórumon, aki kifejtette, vidékről a fővárosba jutni, esetleg szállást is foglalni olyan mértékű pluszköltséggel jár, amit valószínűleg sokan nem fizetnének ki még Azahriah koncertjéért sem. 

A kommentszekcióban sokan megerősítették, hogy bizony az ő barátaik is éppen árulják a jegyeket, de olyan is akadt, aki maga már el is adta. „Szerintem az utolsó két albuma elég gyenge lett, plusz rengetegen nyerészkedni is akartak és többet vettek emiatt. Én is eladtam két jegyemet (bőven áron alul), mivel a barátnőmmel időközben szétmentünk és nem tudtam elmenni mással, mivel még a felét sem fizették volna ki a barátaim, kollégáim” – fogalmazott például egyikük. Az énekes maga eközben teljes gőzzel készül a koncertekre. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés