Hirdetés

Aurelio minden erejével küzdött a szabadulása miatt szervezett meglepetésbuli ellen

 portré

Aurelio büntetése letöltése után kiszabadult a börtönből, ám a barátai hiába ünnepelték volna ezt egy hatalmas bulival, az egykori villalakó nem kért belőle. Barátja, Pumped Gabo egy hónappal ezelőtt arról beszélt, hogy hatalmas bulival fogják várni azért, hogy elfeledtessék vele a börtönben töltött szörnyű időszakot – írja a Blikk. ,,Hogy milyen buli lesz, azt nem árulom el pontosan, mert meglepetés! De azt ígérhetem: lesznek szexi csajok és pia is bőséggel!" – mondta egy hónapja. 

Aurelio azonban nem dobódott fel annyira az ötlettől, mert még egy cselt is bevetett annak érdekében, hogy meghiúsítsa a terveket. Pumped Gabo állítólag még azt sem tudta pontosn, mikor szabadul a barátja, mert mint mondta, ,,egy ismeretlen számról felhívott valaki, és azt mondta, Aurelio később szabadul". 

,,Aztán amikor többen hívtak, hogy hallottad, Aurelio kint van, teljesen ledöbbentem! Ezek szerint nem csak nem hívott, nem üzent, mikor jön ki, hanem direkt elterelés volt!" – háborgott. Aurelio egy régi ismerőse szerint ennek az az oka, hogy valóban változtatni szeretne az életén és hátat fordítani a múltjának. Arról itt írtunk korábban, hogy a celeb két év után először találkozhatott a kislányával, aki akkor született, amikor már börtönben volt. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés