Hirdetés

Valóban ezt tervezi Aurelio? Döbbenetes dolgot árult el egy ismerős

Nap Híre portré Nap Híre

Aureliot teljesen megváltoztatta a börtön, az egykori villalakó teljesen új emberként szabadult. Az egyik ismerőse szerint már egyenesen esküvőre készül. 

Aurelio Onorato Caversacciót még 2021-ben ítélték 2 év 3 hónap börtönre személyi szabadság megsértése miatt, miután elrabolt egy férfit, aki tartozott neki. Az egykori villalakónak korábban egy kábítószer-birtoklási ügye is volt, ezért a büntetését 3 év 5 hónapra növelték. Már a börtönben volt, amikor kiderült, hogy született egy gyermeke egy futó kalandból, ám a kislányt először csak a szabadulása után láthatta – írja a Blikk

A februári szabadulása óta Aurelio óta messzire elkerüli a bajt, nem jár el éjszakánként, nem érdeklik a nők, a kislányára és annak édesanyjára fordítja az idejét. A gyermeke anyjával igyekeztek jó viszonyt kialakítani a közös gyermek miatt, sőt, azóta úgy fest, egymásba is szerettek. Jelenleg Baján élnek, és a pletykák szerint Aurelio fontolgatja az esküvőt.

"A baráti társaságban már többen beszélnek arról, hogy jövő nyáron akár jöhet az esküvő is. 'Au' nagyon lelkesnek tűnik, és szemmel láthatóan lubickol a családfő szerepében. Szerintünk jól állna neki a családalapítás” – árulta el egy névtelenséget kérő barát. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés