Hirdetés

Megmenekült a vereségtől az Arsenal, de nem bírt az Atalantával

Nap Híre portré Nap Híre

Az Arsenal 0–0-s döntetlent játszott csütörtökön az Atalantával a Bajnokok Ligája alapszakaszának 1. fordulójában.

A mérkőzést az Arsenal várta jobb formában, ugyanis a csapat még az idei versenykiírásban nem szenvedett vereséget -  Premier League-ben egy döntetlen mellett háromszor aratott győzelmet. Ami a bergamóiakat illeti, igencsak hullámzóan kezdtek a Serie A-ban.

A meccset a vendégek veszélyesen kezdték. a 13. percben Bukayo Saka szabadrúgását kellett védenie Marco Carnesecchi kapusnak. Sok helyzetet nem láthattunk az első félidőben, a szünet után viszont azonnal nagy esélyt kapott az Atalanta a gólszerzésre - írja a Nemzeti Sport.

Thomas Partey szabálytalankodott a tizenhatosán belül, Clément Turpin bíró egyből a tizenegyespontra mutatott. A büntetőt Mateo Retegui végezte el, a jobb alsó sarkokba tartó lövését Raya bravúrral védeni tudta. A támadó a kipattanóból még kapura fejelhetett, de a spanyol kapus elképesztő mozdulattal ezt is kiütötte.

A 67. percben Juan Cuadrado veszélyeztetett messziről, távoli bombája néhány centivel suhant el a léc fölött.

A 73. percben csereként lépett pályára Raheem Sterling, aki már a pályáról láthatta, ahogy Martinelli óriási helyzetben a kapu fölé lőtt. Egyik csapat sem tudott betalálni, 0–0-val ért véget a találkozó.

Mint azt a Nap Híre is megírta, kedd este elkezdődött az idei Bajnokok Ligája alapszakasza. Ahogy arról beszámoltunk, a BL új rendszerű alapszakaszának első, keddi játéknapján a Liverpool többek között Szoboszlai Dominik góljával 3-1-re győzött az AC Milan vendégeként. Azt is megírtuk, mit üzent Szoboszlai Dominik az Liverpool színeiben szerzett első BL-gólja után. A Real Madrid kiszenvedte a győzelmet a VfB Stuttgarttal szemben, a Bayern pedig szétalázta ellenfelét, a Dinamo Zagrebet. A tavalyelőtti döntős City és Inter nem bírt egymással.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés