Hirdetés

Kellemetlen vereségbe szaladt bele a BL-ben a Barcelona

Nap Híre portré Nap Híre

A Monaco 2-1-re nyert hazai pályán a labdarúgó Bajnokok Ligája alapszakaszának 1. fordulójában az FC Barcelona ellen.

A játéknap meglepetését a Monaco szolgáltatta, ugyanis a hercegségbeli csapat legyőzte az FC Barcelonát. A váratlan eredményhez nagy mértékben hozzájárult, hogy a katalánok Eric Garcia korai kiállítása miatt több mint nyolcvan percet emberhátrányban voltak. A Monaco első góljára még tudtak válaszolni az első félidőben, de a másodikra már nem - írja az MTI.

A Nemzeti Sport kiemelte, hogy a Barcelonának sok játékost nélkülöznie kellett a mérkőzés alatt, és emberhátrányban kevés támadást utdtak csak indítani.

Mint azt a Nap Híre is megírta, kedd este elkezdődött az idei Bajnokok Ligája alapszakasza. Ahogy arról beszámoltunk, a BL új rendszerű alapszakaszának első, keddi játéknapján a Liverpool többek között Szoboszlai Dominik góljával 3-1-re győzött az AC Milan vendégeként. Azt is megírtuk, mit üzent Szoboszlai Dominik az Liverpool színeiben szerzett első BL-gólja után. A Real Madrid kiszenvedte a győzelmet a VfB Stuttgarttal szemben, a Bayern pedig szétalázta ellenfelét, a Dinamo Zagrebet. A tavalyelőtti döntős City és Inter nem bírt egymással.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés