Hirdetés

Öröm volt nézni ezt a meccset: nyert a Liverpool, Szoboszlai Dominik is gólt rúgott

Nap Híre portré Nap Híre

A Liverpool többek között Szoboszlai Dominik góljával 3-1-re győzött az AC Milan vendégeként a labdarúgó Bajnokok Ligája új rendszerű alapszakaszának első játéknapján.

A liverpooliak rosszul kezdték a milánói rangadót, a hazaiak már a harmadik percen vezetéshez jutottak, de tíz perc után átvették az irányítást az angolok, és még a szünet előtt - két pontrúgás után - két fejessel fordítottak.

A második félidőben is nagy fölényben játszott Arne Slot csapata, amely a három pont sorsát a 67. percben döntötte el, amikor Szoboszlai gyönyörűen indította Gakpót a bal oldalon, a holland az alapvonaltól tíz méterre centerezett, a jól érkező magyar klasszis pedig hat méterről a levegőből bebelsőzte a labdát - írja az MTI. 

A naphire.hu azt is megírta, hogy Arne Slot végre elárulta, mi a terve Szoboszlai Dominikkal. A Liverpool menedzsere azt mondta, Szoboszlai Dominikkal azon kell még dolgozniük, hogy még több helyzetet alaktítson ki és még több gólt szerezzen. "Az előző bajnoki idényben hármat szerzett, egy liverpooli támadó középpályásnak ennél magasabb számokra van szüksége. Mindemellett én nagyon meg vagyok elégedve vele, és ilyen minőségi játékosokkal az oldalán, egyre több játékperccel biztosan több gólt fog szerezni" - mondta a szakember.

Így alakult a többi BL-mérkőzés

Hivatkozás másolása

A címvédő Real Madrid kiszenvedte a győzelmet az egész meccsen nagyon veszélyesen futballozó VfB Stuttgarttal szemben. A német csapat Kylian Mbappé 46. percben szerzett gólja után egyenlíteni tudott, a hajrában azonban előbb Rüdiger egy szöglet után, majd a 18 éves Endrick egy kontra végén bevette a németek kapuját.

Münchenben gólfesztivált rendezett a Bayern a Dinamo Zagreb ellen. A bajorok az első félidőben már szinte eldöntötték a meccset, 3-0-ás vezetés birtokában mentek a szünetre, azt követően azonban a zágrábiak pillanatok alatt 3-2-re felzárkóztak. A horvát öröm azonban nem tartott sokáig, a Bayern ugyanis növelte a tempót és egymás után alakította ki a helyzeteit, melyeket jó százalékkal értékesített is és végül 9-2-re nyert. A meccsen Harry Kane négy - szabályos - gólt szerzett, ebből hármat büntetőből.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés