Hirdetés

Nemcsak Szoboszlaiék szaladtak bele irgalmatlan pofonba vasárnap

 portré

Nagyon fájó vereséget szenvedett a Liverpool a Crystal Palace ellen hazai pályán vasárnap délután. Néhány óra múlva az Arsenal is váratlan pofonba szaladt bele; a forduló nagy nyertese a Machester City.

Beszámoltunk róla, hogy a szünetben csereként beálló Szoboszlai Dominik csapata, a Liverpool 3-0-ra kikapott a vendég Atalantától a labdarúgó Európa-liga negyeddöntőjének első mérkőzésén.

Vasárnap újabb pofonba szaladt bele hazai pályán a Pool. A Szoboszlai Dominikot csereként bevető Liverpool meglepetésre kikapott hazai pályán 1-0-ra a Crystal Palace-tól, így kétpontos hátrányban vannak az élen álló Manchester City mögött.

Szintén írtunk róla, hogy a Premier League 33. fordulójában, még szombaton a Manchester City 5-1-re kiütötte a Lutont, ezért az volt a kérdés, hogy a bajnoki címre pályázó harmadik csapat, az Arsenal mit játszik vasárnap este.

Az Aston Villa 2–0-ra nyert az Arsenal otthonában az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 33. fordulójának vasárnapi rangadóján. A 84. percben a korábban csereként beálló Leon Bailey szerzett vezetést a vendégeknek, majd a 87. percben Watkins állította be a végeredményt.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés