Hirdetés

Elképesztő izgalmak a Bajnokok Ligáján: Nem bírt egymással a Manchester City és az Inter

Nap Híre portré Nap Híre

A tavaly győztes Manchester City otthon gól nélküli döntetlent játszott akkori döntős ellenfelével, az olasz Internazionaléval a labdarúgó Bajnokok Ligája új rendszerű alapszakaszának első fordulójában, szerdán.

Az összecsapáson összességében, és kiváltképp a második félidőben a házigazda City volt fölényben, gól azonban nem született a találkozón - közölte az MTI. 

A Borussia Dortmund a 20 éves Jamie Bynoe-Gittens késői duplájával, valamint a ráadásban értékesített tizenegyessel diadalmaskodott 3-0-ra a Club Brugge vendégeként, míg a Paris Saint-Germain hazai pályán a 90. percben szerzett góllal győzte le 1-0-ra a BL-újonc és története első nemzetközi kupameccsét játszó spanyol Gironát.

Jól rajtolt a skót Celtic, amely saját közönség előtt 5-1-re verte a Slovan Bratislava együttesét. A glasgow-i csapat ráadásul az első lett a BL történetében, amelynek két japán játékosa is gólt tudott szerezni egyetlen mérkőzésen a legrangosabb európai kupasorozatban: Furuhasi Kiogo a 47., Maeda Daizen pedig a 70. percben talált be a szlovákok kapujába.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés