Hirdetés

Annyira örült Magyar Péter Orbán Viktor legutóbbi kétharmadának, hogy táncra perdült

Nap Híre portré Nap Híre

Arról már írtunk, hogy Magyar Péter tud mulatni, és ha belekezd, annak komoly visszhangja van. Azt viszont eddig nem tudtuk, hogy nemrég még mennyire tudott örülni Orbán Viktor sikerének. 

Mint arról korábban beszámoltunk, Magyar Pétert biztonsági őrök vezették ki az Ötkert nevű szórakozóhelyről. Később kiderült, a rendőrség egy Dunába dobott telefon miatt is nyomoz, amit később meg is találhattak. Arról is írtunk, hogy a Magyar Nemzet szerint több tanút is meghallgatott a rendőrség a június végi eseményről, amely során Magyar Péter és egy férfi között dulakodás alakult ki egy budapesti belvárosi szórakozóhelyen, és amelynek az lett a vége, hogy a Tisza Párt alelnöke a Dunába dobta az őt kamerázó férfi telefonját. A lap szerint meghallgatták a telefon tulajdonosát, akinek a tanúvallomása erősítheti annak a gyanúját, hogy garázdaságon és rongáláson túl akár lopást vagy rablást is elkövethetett a politikus.

A Tisza Párt alelnökéről a TV2 Tények című műsorában mutattak be egy felvételt, amelyen 2022-ben a kormánypártok eredményvárójában ünnepelte önfeledten a Fidesz–KDNP kétharmados győzelmét fideszes politikusok társaságában - írja a Metropol. A Tényekben felidézték, hogy Magyar Péter nemrég azt nyilatkozta, hogy két éve már csak a gyerekei miatt, az orrát befogva szavazott a Fideszre.

Magyar Péter széles mosollyal az arcán táncol, a buli hevében körbe-körbeforog – a Tények által közölt felvételek a Fidesz 2022-es eredményváróján készültek. A kormánypárt meghívottjai azt ünnepelték, hogy a Fidesz negyedik alkalommal aratott kétharmados győzelmet az országgyűlési választáson. Az önfeledt ünneplők között volt Magyar Péter is, aki jól láthatóan együtt örült a többiekkel. Februárban a Partizánnak ő maga is úgy fogalmazott, hogy aznap örült.

„Először a kutyapártra szavaztam volna, csak a gyerekeim bejöttek velem, és ők azt mondták, hogy ezt nem lehet, hogy ha az anyukájuk kormánytag, úgyhogy behúzták helyettem az x-et a Fideszre.”

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés