Hirdetés

Alekosz szíve összetört, ő maga megrendült és előjött belőle a trubadúr

Nap Híre portré Nap Híre

Alekosz elmondta, olyan stílusú nőt keres, mint amilyen korábbi menyasszonya volt, akire egyébként a mai napig sokat gondol, sőt, ha a nő visszamenne hozzá, azonnal feleségül is venné.

A botrányhős a minap egy új videót osztott meg a közösségi oldalán, amiben a legemlékezetesebb menyasszonyait sorolta fel. A videóban több női név is elhangzott: volt Tündi, Betti, a gyönyörű, Cintia, akivel a kémia ezerszázalékos volt, de mégis egy úgynevezett Anett neve kiemelkedett az összes közül - írja a Bors. Alekosz elmondta, Anett a stílusával hódította meg leginkább. 

Mindig húsvét közeledtével emlékszek vissza Anettre. A stílusa nagyon különleges volt, igazán megnyerő személyiség volt. Nagyon házias volt, jól főzött. Egy igazi életrevaló, tűzről pattant, stílusos hölgy volt, akivel csak büszkélkedni tud az ember

- kezdte Alekosz a lapnak, majd úgy folytatta, hogy amikor az édesapjával leül beszélgetni, mint férfi a férfival egy rangos ital társaságában, akkor mindig szóba kerül Anett. "Bár apám eddig az összes páromat szerette, de mégis Anett a téma negyedóra után" - mesélte. Bevallotta azt is, hogy a mai napig előjön benne a gondolat, hátha Anett miatt kap értesítést a telefonján, azonban mindig csalódnia kell. 

Anettnek mondhatni én aktiváltam a nőiességét a kapcsolatunk alatt és ő úgy döntött, hogy megmutatja ezt a nagyvilágnak. Utolsó találkozásunk egy éve volt egy boltban. Odamentem hozzá és elmondtam neki, ha visszajön hozzám, akkor elveszem feleségül, de erre ő megmutatta a kezét, amin egy eljegyzési gyűrű volt. Azóta reménykedem, várom az üzenetét, de csak a kiábrándultság fogad, amikor látom, hogy nem ő keresett. Azóta hasonló stílusú nőt keresek, mint ő, de nem találok

- szögezte le Alekosz. 

Alekoszért rajonganak a nők?

Hivatkozás másolása

A naphire.hu is beszámolt arról, hogy nemrégiben egy titokzatos nő a Blikknek küldött levélben árulta el, hogy Alekosszal randizott, és ezelőtt még sosem volt része olyan felhőtlen szórakozásban, mint a görög izomceleb oldalán. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés