Hirdetés

Valaki nagyon odavan Alekoszért, itt a megdöbbentő vallomás

Nap Híre portré Nap Híre

Sorra bukkannak fel a titokzatos nők, most egyikük azt állítja, randizott a celebbel, és korábban még sosem volt része olyan felhőtlen szórakozásban, mint Alekosz oldalán.

Általában botrányai miatt ír a magyar sajtó a korábbi ValóVilág-sztárról, Alekoszról: mi is beszámoltunk róla, hogy például az Ázsia Expresszben volt barátnőjének kellett cipekedni helyette, sőt, állítólag borzasztó dolgokat is mondott Rékáról. Varsányi Réka egyébként nemrég jelentette be, hogy végleg szakított a görög celebbel. 

Most azonban egy titokzatos nő számolt be az Alekosszal közös randijáról. A hölgy a Blikknek küldött levelében elárulta, korábban még sosem volt része olyan felhőtlen szórakozásban, mint a görög izomceleb oldalán. A lap szerint a napokban rejtélyes nők sorra tesznek vallomást a bulvármédiában arról, hogy milyen is volt valójában a közös randijuk a korábban a BRFK által is megfigyelt celebbel. 

"A napokban olvastam egy cikket Alekosszal kapcsolatban, melyben egy hölgy szemszögébõl olvashattunk pozitív véleményt. Ennek kapcsán gondoltam, hogy én is megosztom véleményemet a találkozónkról... Együtt töltöttük a Mikulás esténket, és egy intelligens, értelmes, nem egy átlagos személyiségnek tartom, akinek a társaságában legyen szó hölgyről, akár barátról, az ember nagyon jól érzi magát! Elmondhatom, hogy ilyen nyílt és közvetlen emberrel még nem találkoztam! Kivételes személyiség!

Engem egy szóval meg nem bántott, sokat nevettünk, közös élményéket szereztünk, bár szerelem nem szövődött közöttünk, ami a mai világban amúgy sem egyszerű, de a mai napig nagyon jó kapcsolatot ápolunk, és nem is szeretném elveszíteni! Akik a médiában bántják, és megalázzák, a kommentelők a Facebook oldalán, minősíthetetlen! A magyar mentalitást egyébként is nagyon intellektuálisnak és prolinak tartom! Alekosz nem érdemli ezeket jelzőket amiket kap, nem ismerik ezt az oldalát, de nem is értem hogy bírja ezt, viszont ezt Õ nagyon jól kezeli!"

 – írta a Blikknek küldött beszámolójában a magát Anette-nek nevező titokzatos hölgy.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Cimkék:
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés