Hirdetés

Alekosz megint igazi gyökér volt, aztán magyarázkodni kezdett, de ettől csak még rosszabb lett a helyzet

 portré

Az érdi Homérosz ismét a hölgyeknek szólt be.

Alekosz körül rengeteg a botrány mióta elindult az Ázsia Expressz, és most sikerült rátennie még egy lapáttal. A legutóbbi adásban Alekosz azzal idegesítette fel a partnerét, Varsányi Rékát, hogy kéretlen szavakkal illetett néhány mexikói hölgyet - szúrta ki a Blikkrúzs. A botrányhős ezután kínos magyarázkodásba kezdett, amivel csak még rosszabb lett a helyzet. 

"De miért sértődik meg egy nő, ha azt mondják rá, hogy kövér? Hát jó, kövér, na és? Valaki azt szereti. Valamikor én is azt szerettem, olyanokkal szoktam lenni" - védte magát Alekosz több-kevesebb sikerrel.

Nem ez az első eset, hogy Alekosz mindenkit kiborít. Legutóbb például arról számoltunk be, hogy akkora bunkó volt, hogy az már Kucsera Gábort is kiborította. Mint írtuk, Nagy Alekosz-Varsányi Réka és Kucsera Gábor-Tóth Dávid páros éppen stoppolni próbáltak az egyik játék során, amikor összefutottak egymással. A játékosok éppen arról társalogtak, hogy milyenek voltak az előző esti szállásadók, amikor Alekosz kijelentette, hogy a 27 éves házigazda egyáltalán nem volt az esete, met valamivel masszívabb volt mint a párja, Réka. Kucsera természetesen azonnal védelmébe vette Rékát, és megjegyezte azt is, hogy szerinte Alekosz néha porig alázza őt, és ennél sokkal többet érdemelni. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés