Hirdetés

Alekosz akkora bunkó, hogy az már Kucsera Gábornak is sok

Nap Híre portré Nap Híre

Az egykori sportolónak egyáltalán nem tetszik, ahogy Alekosz a párjával bánik.

Kisebb botrányba fulladt a TV2 Ázsia Expressz című műsorának legutóbbi adása. A Nagy Alekosz-Varsányi Réka és Kucsera Gábor-Tóth Dávid páros éppen stoppolni próbáltak, amiko rösszefutottak egymással. A játékosok éppen arról társalogtak, hogy milyenek voltak az előző esti szállásadók, amikor Alekosz kijelentette, hogy a 27 éves házigazda egyáltalán nem volt az esete.

Szép volt, fotómodell volt. De nem volt valami törékeny, kicsit masszív volt. A Rékánál masszívabb

- jelentette ki Alekosz, aki mellett végig ott volt Réka. Erre Kucsera Gábor azonnal védelmébe vette Rékát, akinek szerinte csinos combjai vannak - szúrta ki a Blikk.

"Nem tudom, mi játszódott le Alek fejében, én azt láttam, hogy Rékát néha porig alázza. Szerintem ő sokkal többet érdemel, sokkal több megbecsülést, sokkal több elismerést. És nem biztos, hogy ezt az Alek mellett fogja megkapni" - mondta az adásban Kucsera.

"Nem tudom, mi játszódott le Alek fejében, én azt láttam, hogy Rékát néha porig alázza. Szerintem ő sokkal többet érdemel, sokkal több megbecsülést, sokkal több elismerést. És nem biztos, hogy ezt az Alek mellett fogja megkapni” – mondta Kucsera Gábor.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés