Hirdetés

„Semmim sincsen” - Bíró Ica kamerák előtt tett szívszorító vallomást

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Évek óta küzd az igazáért, és azért a vagyonért, amit az élete során szorgos munkával összeszedett: Bíró Ica az ATV A nő háromszor műsorban meglepő titkokat árult el az életéről.

Az elmúlt években szinte rendre a vagyonáért folytatott öldöklő harcának köszönhetően szerepelt a címlapokon: Bíró Icának egy 200 négyzetméteres budai lakástól és egy üzlethelyiségtől is el kellett búcsúznia, mivel elszálltak a felvett hitelének törlesztő részletei. Ő ma már biztos benne, hogy az ügye még nem ért véget. “Engem mindig az éltetett, hogy igazság csak egy van. Az igazság itt van nálam” - mondta pénteken este Köböl Anitának, ahol arra is fény derült, már a felmenői is hasonló sorssal néztek szembe - őket is kilakoltatták. “Most rajtam a sor, és én ezt meg fogom nyerni. Az ügyvédjeim azt mondták, ezt most már engedjem és csak foglalkozzam magammal” - folytatta Bíró Ica a kamerák kereszttüzében.

Az egykori fitnesz- és Metal Lady azt mondja, ha sikerrel jár, akkor érzi majd magát győztesnek. “Az, hogy túléltem, az csak annak köszönhető, hogy a szoros baráti köröm és  a családom mellettem állt” - mondta. “Az utolsó ingatlan, ami megmaradt, azt el tudtam adni, Budakeszin élek. A ház, amiben vagyok, nem az enyém. Tartoztam családnak, meg barátoknak - ki lettek fizetve. Semmim sincsen, de van fedél a fejem fölött” - mondta a stúdióban.

A Nap Híre megkeresésére a felvétel után azt is elárulta, hisz benne, hogy kiderül az igazság. “Az Istenhegyi ingatlanomat 88 millióra értékelték fel, de legalább 300 milliót ér. És a klubom, amit 50 millióra értékeltek, az szerintem 100 körül. Papíron csak 50-nel tartoztam, ezért vettek el tőlem egy 3-400 milliós értéket” - magyarázta lapunknak Bíró Ica.

“Ennek a filmnek happy end-del kell végződnie és az igazság nálam van. És az egész ország nekem drukkol” - tette hozzá a Nap Hírének Bíró Ica.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés