Hirdetés

Elszabadult a pokol Alekosz legutóbbi posztja alatt, már a barátnője is beszállt a kommentháborúba

Nap Híre portré Nap Híre

Alekosz finoman szólva is megosztó véleményt fogalmazott meg a közösségi oldalán a svájci-magyar meccsel kapcsolatban, ezután pedig elszabadult a pokol a közösségi oldalán. A helyzet odáig fajult, hogy már a barátnője, Noémi is beszállt a védelmében. 

Javában zajlik a labdarúgó-Európa-bajnokság, a meccsláz pedig úgy tűnik, hogy magát Alekoszt is elkapta. Ahogy arról a Blikk is beszámolt, az elmúlt hetekben Svájcban tartózkodó realitysztár kijelentette, hogy a Magyarország-Svájc összecsapáson új otthonának, Svájcnak fog szurkolni. Amit azonban ezután kapott, azt nem tette zsebre – írja a Blikk

A közösségi oldalán ugyanis többen gyalázni kezdték az édesanyját, bár már évekkel ezelőtt elhunyt, emellett a szerelmének, Noéminak is kíméletlenül nekimentek, sokan azonban egyenesen Alekosz halálát kívánták a megjegyzés miatt. Az egészen megdöbbentő gyűlölethullámot követően Noémi most először szólt komolyabb hangvételben Alekosz követőihez, akiket kíméletlenül számonkért vállalhatatlan gondolataik miatt.

"Valami újat is tudtok mondani? Annyira unalmas már ez. Ha nem mondjátok nem is veszem észre, hogy egy bazilika kilincs teremtetett az arcomra. Lelkem rendben, nem kell a kinézetemet megváltoztatni, hogy rendben legyek önmagammal. És engedtessék már meg tisztelt kommentelők, hogy azt szeressen, akit. Miért fáj ez nektek? Legyen mostmár elég. Hazugságokat ‘mondtok’, írtok hónapok óta! Mi mondtunk rátok rosszat? Véleményeztünk titeket, a párotokat, az édesanyátokat, bárkit? 

Mert ti a halott édesanyja mellé akarjátok eltemetni folyamatosan. Normálisak vagytok? Ti tartjátok őt bohócnak és nézzetek magatokra. A kommentjeitekre. Elkellene gondolkozni, miket írtok. Tudom, tudom. Aki kurvának megy ne lepődjön meg ha megba… De mindennek van egy határa. A saját oldalára posztolt. Nem a ti oldalatokra. Miért jöttök ide és kommenteltek? Ha nekem nem tetszik valaki, nem foglalkozok vele.A szeretet ellentéte nem a gyűlölet, hanem a közöny. Ha utálod, még érdekel!" - Írta Alekosz kedvese.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés