Hirdetés

Brutális dolog történt Alec Baldwin lányával, TikTokon vallott a fiatal nő

Nap Híre portré Nap Híre

Az amerikai színész, Alec Baldwin lánya, Ireland élete legrettenetesebb élményéről vallott: gyermekkorában egszer ájulásig verték, majd utána meg is erőszakolták. 

Ireland Baldwin TikTok-oldalára töltött fel egy felvételt, amelyben mindamellett, hogy élete egyik legmegrázóbb élményéről vallott, támogatásáról szerette volna biztosítani a hasonló cipőben járó nőket – írja a Blikk. A fiatal nő leszögezte, senki ne álljon a nyilvánosság elé a történetével, csak az, aki erre felkészültnek érzi magát. 

"Tinédzserkoromban megerőszakoltak, eszméletlen állapotban voltam, amikor történt, és ez az eset örökre megváltoztatta az életemet"

– mesélte Ireland, aki hozzátette, a történtekről senkinek nem számolt be, még az akkori barátjának vagy a szüleinek, a két népszerű színésznek, Kim Basingernek és Alec Baldwinnak sem. Annak idején csak egy kórházi nővér tudta a részleteket, aki ápolta a fiatal lányt. Mivel senkinek sem mondta el, a titok majdnem felemésztette, ezután gyógyszer- és alkoholproblémákkal küzdött, rengeteget bulizott, és teherbe is esett, aminek végül abortusz lett a vége. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés