Hirdetés

Véget ért a rémálom: Alec Baldwin megegyezett a lelőtt operatőr családjával

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Mint ismert, tavaly októberben a Rust című film forgatásán Alec Baldwin egy kellékfegyverrel halálosan megsebesítette Halyna Hutchins operatőrt. A lövedék a rendezőt is eltalálta, de ő túlélte a tragikus esetet. Azóta igazi rémálomként éli az életét a filmsztár, mivel többen is beperelték a stáb más tagjaival együtt, köztük az áldozat családja is.

Baldwinnak azonban nemrég sikerült peren kívül megegyeznie a Hutchins családdal, amiről nemrég az Instagram-oldalán számolt be a sztár - számolt be a hírről a 24.hu.

Örömmel jelentjük be, hogy a mai napon lezárult a Halyna Hutchins operatőr családjának nevében benyújtott polgári ügy. E nehéz folyamat során mindenki megőrizte sajátos vágyát, hogy azt tegye, ami Halyna fiának a legjobb. Hálásak vagyunk mindenkinek, aki hozzájárult ennek a tragikus és fájdalmas helyzetnek a megoldásához

– olvasható a színész közleményében. Bár a részleteket nem közölték, de a néhai operatőr férje arról számolt be, hogy a Rust forgatása jövő januárban folytatódik, és ő lesz a produkció executive producere.

Matthew Hutchings azt nyilatkozta, hogy nem áll szándékában vádaskodni, mert mindannyian úgy gondolják, hogy Halyna halála egy szörnyű baleset volt. Kiemelte, hálával tartozik a procudereknek és a szórakoztató közösségnek, amiért összefogtak, hogy ezzel tisztelegjenek a felesége utolsó munkája előtt.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés