Hirdetés

Ledobta a bombát Adele, megőrültek a rajongók a váratlan bejelentésétől

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Adele szerda délelőtt jelentette be, hogy 2016 óta először lép fel az európai kontinensen: idén nyáron négy koncertet ad majd a németországi Münchenben.

Az énekesnő elárulta, hogy a dél-németországi városban egy testre szabott pop-up stadiont kap, ami - mint azt az Instagramon közzétett bejegyzésében elismerte - "egy kicsit furcsa" lehet mindez - írja a CNN.

"Szóval néhány hónappal ezelőtt kaptam egy hívást egy nyári koncertsorozattal kapcsolatban. A londoni Hyde Parkban tartott és a vegasi koncertjeimmel maximálisan elégedett voltam, így nem voltak más terveim"

- olvasható a sztár bejegyzésében, majd hozzátette, "azonban túl kíváncsi voltam ahhoz, hogy ne forglalkozzak vele - egy egyszeri, testre szabott pop-up stadion, amit úgy terveznek meg, ahogy én akarom? Európa közepén? Münchenben? Ez egy kicsit fura, de attól még mesés" - írta Adele.

Az énekesnő a továbbiakban számos más okot is felsorolt az augusztus 2-ra, 3-ra, 9-re és 10-re tervezett koncertek megrendezésére, többek között azt, hogy Németországban lesz idén az UEFA Euro 2024 labdarúgó Európa-bajnokság, Párizsban pedig a 2024-es nyári olimpia.

"Közvetlenül az Euro után? Gyerünk Anglia! Az olimpia mellett? Hajrá Simone! Miközben néhány kedvenc előadóm is koncertezik? IGEN!!!"

- emelte ki a sztár, aki 2016 óta nem koncertezett Európában. "Nem is tudnék csodálatosabb módot kitalálni arra, hogy az idei nyarat eltöltsem és egy ilyen izgalmas nyár alatt az otthonomhoz közelebbi koncertekkel fejezzem be életem és karrierem ezen gyönyörű szakaszát" - folytatta Adele.

A CNN felidézte, hogy Adele egy nappal a 2022 januárjában esedékes kezdés előtt halasztotta el a koncertjeit a Las Vegas-i The Colosseumban. A koncerteket átütemezték 2022. november 18. és 2023. március 23. közöttre, ám időközben beiktattak egy második koncertsorozatot is. 

Adele tavaly októberben bejelentette a harmadik és egyben utolsó szakaszát is a Las Vegas-i koncertsorozatának, amely idén január 19-től június 15-ig tart majd.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés