Hirdetés

Adele egy hihetetlen találkozás hatása alatt bevallotta: nagyon szeretne még egy gyermeket

Nap Híre portré Nap Híre

Adele nagyon szeretne még egy gyermeket. Ezt ő maga vallotta be szombat este a Caesars Palace-ban tartott Las Vegas-i előadása alatt. A 35 éves énekesnő Halloween-i különleges koncertjének közönségében szúrta ki azt az orvost, akinél annak idején világra hozta 11 éves fiát, Angelót. 

Adele
Adele

Adele, aki Morticia Addamsnek öltözött a Halloween-i koncerten, éppen a When We Were Young című számot énekelte a 25 című albumáról, amikor hirtelen megszakította koncertjét, mert meglátott egy ismerős arcot a közönségben. Ekkor könnyekben tört ki és berohant a közönségbe, hogy megölelje az orvost, akinek segítségével annak idején napvilágra hozta ma 11 éves gyermekét, Angelót - írja a Daily Mail.

„Istenem, Colin! Ó, Istenem! Ő az én orvosom, akinél megszültem a gyermekemet! Évek óta nem láttalak!" - kiáltotta, miközben szünetet tartott a dalban, és a közönség közé szaladt. Miközben Adele megölelte rég nem látott barátját, a háttérben tovább szólt a dal. 

„Nagyon vágyom egy újabb babára”

Hivatkozás másolása

A zseniális énekesnő bevallotta, hogy az orvos láttán előtörtek az Angelo születése körüli emlékei. Ezt követően megölelte Colint (az orvost), visszatért a színpadra, és azt mondta: "Kétszer is megnéztem, de tényleg ő [Colin] van itt. Nagyon vágyom egy újabb babára, Colin, a fenébe is, szóval lehet, hogy felhívlak. A fiam néhány hete lett 11 éves, és már nem kisbaba, ez őrület.”

Adele gyermeke, Angelo, a Simon Koneckivel kötött hároméves házasságából született. Az énekesnő azt mondta, hogy "készen áll arra, hogy hamarosan újra anya legyen".

A jelenet után Adele bocsánatot kért rajongóitól, amiért elragadták az érzelmek. „Bocsánat! Elénekelnétek helyettem? Ez a férfi segítette világra a gyermekemet!”

Nagyon szereti párját, de irigyli barátait, akik online randiznak

Hivatkozás másolása

A koncerten előzőleg Adele bevallotta, „egy kicsit irigy” azokra a barátaira, akik online randiznak. Az énekesnő az egekig magasztalta párját, a 44 éves Rich Paul sportügynököt, de bevallotta, hogy irigyli azokat a barátait, akik a társkereső alkalmazásokon keresik a romantikát. Mint olyan, aki maga sosem próbálta ki a virágzó internetes társkereső platformokat, Adele elárulta, hogy „régi vágású módon”, egy Los Angeles-i buli során ismerte meg Richet.

„Kicsit irigy vagyok. Soha nem igazán volt alkalmam online randizni, mivel ez csak azután jött divatba, hogy híres lettem, és ma már életem szerelmével vagyok, akinek a megszállottja vagyok” - mondta az énekes.

Listát ír a nevekről

Hivatkozás másolása

Adele és Rich két éve járnak együtt. Kapcsolatukat 2021 júliusában hozták nyilvánosságra, amikor együtt ültek a lelátón egy NBA-meccsen. A Grammy-díjas énekesnő tavaly óta egy körte alakú gyémántgyűrűt a bal gyűrűsujján. Korábban, amikor erről kérdezték, úgy nyilatkozott, hogy ez nem eljegyzési gyűrű, egyszerűen csak szereti a csúcskategóriás ékszereket. 

Azt viszont most elárulta, hogy szeretne még egy gyermeket. 'Nagyon szeretnék hamarosan újra anya lenni' - mondta Adele, sőt hozzátette: „listát ír” a születendő gyermekének adható nevekről. „Ninden alkalommal, amikor meglátok egy nevet, ami tetszik, leírom a telefonomba” – mondta Adele.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés