Hirdetés

“Ha bukunk, bukunk!” - Hatalmas összeget keresett Zalatnay Cini egy apró ötlettel

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Súlyos betegségéről, kislánya örökbefogadásáról, a börtönévekről is kendőzetlen őszinteséggel mesélt az ATV A nő háromszor című műsorban az énekesnő. Sőt, végre az is kiderült, mennyit kaszált élete egyik legbátrabb húzásával.

Élete fordulópontjairól, a mélypontokról és a sikereiről is mesélt Köböl Anitának Zalatnay Cini az ATV A nő háromszor című műsorban, vallomása látszólag a műsor vendégeinek a szemébe is könnyeket csalt. Mesélt súlyos betegségéről, a börtönévekről és arról is, mit küldött neki a rácsok mögé Cicciolina. Ám fény derült egy több évtizedes titokra is: mennyit kereshetett azzal a címlap-sorozattal, amivel egy megdönthetetlen rekordot állított fel idehaza a nyuszis magazin történetében.

Cini a kamerák előtt mondta el, a könyvét akarta eladni, ezért kereste meg a lapot, a beszélgetés azonban váratlan fordulatot vett. “Volt ott egy nagyon-nagyon aranyos csajszi és mondja, hogy: Te, mit szólnál egy címlaphoz? Erre én: Oh, persze, adom én a könyvemet…” - emlékezett a 76 éves énekesnő, akinek ekkor esett le, címlaplánynak kérték fel. “Mondom neki: Tudod te, hány éves vagyok? 55!” - felelte Cini, aki végül megkötötte élete egyik legjobb üzletét. Nem akárhogy.

Az énekesnő hónapokig gondolkozott, míg belement. “Nem kértem fix összeget, és azt mondtam, hogy legyen meg a lehetőségem nemet mondani és utólag eldönteni, hogy szeretném-e, vagy nem. És az eladott darabszám után kértem 10 %-ot” - emlékezett a felvételt követően a Naphire.hu-nak, majd rögtön emlékeztetett minket, a kiadvány magyar rekorder lett. De vajon mennyit kereshetett így? Munkatársunk kérésére végzett egy fejszámolást. “Akkoriban, ha jól emlékszem, 790 forint körül lehetett az ára és közel 90 ezret adtam el” - magyarázta, ami körülbelül hétmillió forintra jön ki. Mindez 2002-ben. Cini azóta sem felejti el a felhajtást, ami körülötte volt. “Akkoriban még voltak újságos bódék, benne nyugdíjasokkal. És anyuéknál az egyik ilyen bódéban az egyik néni jött, hogy megkérdezze: “Cinike drága! Maga mit csinál abban az újságban, mert abból nekünk mindig annyi szokott maradni és visszaküldjük, most meg már háromszor kellett utánrendelni” - mondta a Naphire.hu-nak Zalatnay Sarolta.

Az ATV A nő háromszor című talkshowban Kamarás Iván azt is elárulja, miért került nehéz  helyzetbe a fiatalon jött sikerek miatt, míg Pásztor Anna élete legnehezebb időszakára is visszaemlékszik, amikor a második babáját elvesztette. A nő háromszor pénteken este kerül adásba az Egyenes beszéd után.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés