Hirdetés

Alig ocsúdtak fel a rajongók, Weisz Fanni máris újabb nagy bejelentést tett

Nap Híre portré Nap Híre

Weisz Fannit a várandóssága máris nagy változásokra sarkallta: például megvált a szőke hajtincseitől és visszaváltozott az eredeti világosbarna hajszínére. 

Múlt hét kedden derült ki, hogy Weisz Fannit eljegyezte párja, illetve első babájukat várják. A modell várandóssága miatt döntött az új haj mellett – írja a Femina

Weisz Fanni június 25-én egy Instagram-posztban jelentette be, hogy párja eljegyezte, és első közös gyermeküket hordja a szíve alatt. A várandósság már most egy nagy változásra sarkallta, ugyanis megvált jellegzetes, szőke tincseitől, és visszatért természetes hajszínéhez, a világosbarnához.

"Amióta megtudtam,hogy babát várunk, szerettem volna minden olyan egészségügyi kockázatot minimálisra csökkenteni,ami káros lehet a szervezetemnek és ez által a babának.Ezért döntöttem úgy, hogy nem festetem a hajam, és próbálom lenöveszteni. De azért nem szeretnék a párom szemében sem elhanyagoltnak tűnni, így nem festés, hanem színezés mellett döntöttem" – írta a 31 éves kismama a képhez. 

A dícsérő kommentek pedig azonnal záporozni kezdtek, többek szerint egyenesen jobb is az új hajszín, mint a szőke volt. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés