Hirdetés

Vuduboszorkány lett a pornószínésznő, aki miatt börtön vár Trumpra

Morvay Péter portré Morvay Péter

Mint arról beszámoltunk, vádat emelt egy manhattani ügyész Donald Trump ellen, és a volt elnököt a hírek szerint jövő kedden rabosítják is.

Több eljárás is zajlik Trump ellen, és a szakértők meglepőnek tartják, hogy a jogi szempontból az egyik leggyengébbnek tartott ügyben történt meg az Egyesült Államok történetében eddig példátlannak számító vádemelés.

Eddig ugyanis egyetlen egy hivatalban lévő vagy volt elnök ellen sem történt köztörvényes vádemelés. (A kongresszus által korábban Bill Clinton, majd Donald Trumppal szemben is lefolytatott alkotmányossági eljárás, az impeachment nem bírósági ügy, és nem is vezetett vádemeléshez).

Trump a börtönből is kampányolhatna, és egy esetleges elítélés esetén is megválaszthatják az Egyesült Államok elnökének, ami kiszámíthatatlan helyzetet eredményezne.

Alvin Bragg ügyész az év elején látott neki, hogy felelevenítse a jogászok által halott ügynek tekintett kampányfinanszírozási nyomozást. 

Az ügyész bizonyítékokat tárt a vádesküdtszék elé arról, hogy Michael Cohen, Trump korábbi ügyvédje 130 ezer dollárt fizetett Stormy Daniels pornószínésznőnek a 2016-os elnökválasztási kampány idején. 

A most 46 éves Daniels (eredeti nevén: Stephanie Clifford) azt állította, évekkel korábban futó viszonya volt Trumppal (állítólag egy bárban létesítettek három perces szexuális kapcsolatot), majd amikor Trump indult 2016-ban az elnökválasztáson, pénzt kért a hallgatásért cserébe.

A pornószínsznő azt állítja, hogy Trump floridai golfklubjában volt kapcsolata a későbbi elnökkel
A pornószínsznő azt állítja, hogy Trump floridai golfklubjában volt kapcsolata a későbbi elnökkel Skynews

A vád koronatanúja, Michael Cohen 2018-ban vádalkut kötött, és ebben beismerte, hogy a Stormy Danielsnek és egy másik nőnek címzett pénzátutalásokkal megsértette a szövetségi kampányfinanszírozási szabályokat.

Cohen azt állítja, hogy a volt elnök utasította őt a kifizetésekre, amit Trump tagad, csakúgy, mint azt, hogy valaha is viszonya volt Daniels-szel.

A Trump elleni eljárás középpontjában álló, fénykorát múlt prostituált a hallgatási megállapodás ellenére megpróbálta még több pénzre váltani az elnökkel szembeni vádjait.

Daniels 2018-ban könyvet írt, amelynek 

országos promócióját nightclubokban tartotta, ahol sztriptízbemutatót is rögtönzött.

Ennek ellenére nem sikerült fenntartania az érdeklődést, így új foglalkozás után nézett. Instagram-oldala szerint az utóbbi években „paranormális kutató” és „médium” lett.

Az okkult karriert egy vudubaba megszerzése indította be, amely eredetileg egy 1960-as években elhunyt kislány kedvenc játékszere volt. 

Állítólag ez a Susan névre hallgató baba „rendkívüli módon vonzotta a kísérteteket”, köztük volt tulajdonosának szellemét, és különböző parajelenségeket figyeltek meg a közelében. Volt, akit ellenállhatatlan sírásra indított, mások azt állították, hogy beszélni és mozogni látták. 

De a kísérteties bábu igazán akkor vált „aktívvá”, miután Daniels megvásárolta.

A VH1 televíziós csatorna dokumentumfilmet is készített Daniels új vállalkozásáról, amelyben Susan segítségével országszerte „paranormális nyomozásokat” vállal különböző épületekben. 

A „szellemvadászatra” elkíséri aktuális szeretője, Justin Loupe, egy New Orleans-i horror-rockzenekar frontembere is.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés