Hirdetés

Erre komolyan van igény? A KFC piacra dobta a BBQ illatú parfümöt

Garai Kitti portré Garai Kitti

A Kentucky Fried Chicken berobbant az illatszerüzletbe és bemutatva egy egészen új illatot.

kfcshop.co.uk

"Mindannyian átéltük már, milyen az, amikor a grillezés egyedülálló, összetéveszthetetlen, ínycsiklandó illata száll a levegőben, kényehztetve érzékszerveinket és sóvárgást hagyva a füstös finomság ígére. De mi lenne, ha ezt az ellenállhatatlan illatot egy üvegben is megragadhatnánk?” írta a KFC a bizarr parfümről - írja a New York Post. 

Az eredeti recept a No 11 Eau de BBQ nevet viseli. Egy elegáns megjelenésű, 100 milligrammos, fekete-piros csíkos üvegben kapható, amely olcsóbb, mint egy öt darabaos csirkefalat kombó, mindössze 13,82 dollár. A készítők azt állítják: az illat éhséggel itatja át az embert. 

A bökkenő az, hogy az amerikai gyorsétteremlánc csak az Egyesült Királyságban árulja ezt a terméket, ugyanis szerintük az európaiaknak van egy titkos szenvedélyük az Egyesült Államokban készült zsíros csemegék iránt.

Nem ez az első eset egyébként, hogy Coloner Sanders csapatai ilyenfajta terméket készítenek. A KFC korábban csirkeillatú tűzifát és parfümöt is készített Spanyolországban - akik már kipróbálták, azt mondják, hogy ez a mostani nem is olyan nagy "trükk". "Ha nem lenne a címke alján a KFC logója, azt hittem volna, hogy ez egy high-end illat” - írta az angliai Warwickshire World egyik kritikusa, hozzátéve, hogy először azt gondolta, hogy ez az illat hozni fogja a klasszikus barbecue illatát, mint amikor a szabadban vagy, és érezni a közelben, hogy valaki grillen süt. Ehelyett az illat egy "pézsmásabb, csábítóbb illatot” mutat.

A Tom Ford-rajongóknak azonban lehet, hogy lesz egy kis haragjuk a csirkecégre, mivel a luxustervezőnek vannak saját fafüstös illatai, amelyek 250 dollárért kerülnek forgalomba.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés