Hirdetés

Évek óta kering a pletyka, hogy Vilmos herceg szeretőt tart - de vajon ez igaz?

Nap Híre portré Nap Híre

Időről időre beindul a találgatás, és felmerül egy bizonyos név is.

Valószínűleg sokak szemében a családi idill megtestesítője Vilmos és Katalin, persze ők is emberek, az ő kapcsolatukban is vannak néha döccenők - sőt, egy időre szakítottak is

A családi kép hátterében viszont ott kísért egy nyugtalanító történet: évek óta rebesgetik ugyanis, hogy Vilmos és Katalin kapcsolatát félrelépés árnyékolja be.

Mivel a brit királyi család tagjainak nem pusztán szimbolikus és ceremoniális szerepe van, de hírességként (sőt sztárként és időnként celebként) is tekintünk rájuk, a magánéletük iránti szüntelen érdeklődés egyfajta elbeszéléskényszert generál körülöttük - írja a Glamour.  

2019 márciusában jelent meg egy arról szóló cikk a The Sun nevű bulvárlapban, hogy Katalin hercegné összeveszett az egyik barátnőjével, a Cholmondeley márkinéja címet viselő Rose Hanburyvel. A megcsalás mint ok pedig hamar felmerült a két nő közötti feszültség kapcsán. Ezen a ponton akár lehetne azt mondani, hogy innentől nem volt megállás, de valójában volt: a Vilmos herceg és Rose állítólagos viszonyáról szóló narratíva érdekes módon meg-megdöccen, aztán némi kihagyás után újra meg újra felbukkan azóta is.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés