Hirdetés

Kirobbant a családi balhé, ezért szakított egy időre Vilmos herceg és Katalin hercegné

Garai Kitti portré Garai Kitti

Vilmos herceg és felesége, Kate Middleton idén ünnepelte a 12. házassági évfordulóját, és úgy tűnik, nagyon boldogok együtt. Azonban ez nem mindig volt így, ugyanis 2007-ben egy kis időre szakítottak, méghozzá egy családi vita miatt. 

A Mirror azt írja, a családi vita amiatt robbant ki Vilmos herceg és a Middleton család között, mert a herceg nem velük töltötte a szilvesztert. Állítólag emiatt Vilmos és Katalin úgy döntöttek, hogy szünetet tartanak, hogy átértékelhessék a kapcsolatukat.

Katalin hercegné egyik kollégája arról beszélt a lapnak, hogy akkoriban látták Kate-et egy londoni iroda parkolójában, miközben Vilmossal éppen telefonon vitatkozott. "Kate fel-alá járkált és idegesnek tűnt, mint aki éppen vitatkozik. De nem sírt. Aztán felröppent a hír, hogy Vilmos herceggel problémáik voltak, így már világossá vált, hogy mi történt akkor ott a parkolóban. Amikor visszaért az irodába, nem szólt semmit, és a nap hátralévő részében eltűnt” – idézte fel a forrás.

Szerencsére Vilmosnak és Katalinnak sikerült megbeszélniük a problémáikat és azóta is boldog házasságban nevelik három közös gyermeküket. 

A naphire.hu korábban is írt Vilmos és Katalin szakításáról. Akkor arról számoltunk be, hogy a pár később őszintén beszélt erről az időszakról. Vilmos herceg úgy fogalmazott, még mindketten fiatalok és tapasztalatlanok voltak, mikor megismerkedtek. Katalin pedig azt mondta, bár nagyon szomorú volt a szakításuk miatt, de ez erősebb emberré tette őt.

Legutóbb pedig annak kapcsán írtunk Katalin hercegnéről, hogy ő hozhatja el a békét a királyi családban, ugyanis ő lehet az egyetlen, aki megbocsáthat Harry hercegéknek. A királyi szakértő szerint azonban erre sok remény nincsen, ugyanis a sok sárdobálás után a hercegné nem biztos, hogy vissza akarja fogadni Harryt és Meghant a családba. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés