Hirdetés

Teljesen összetört Katalin hercegné, de Vilmos már döntött

Nap Híre portré Nap Híre

Néha sajnos kompromisszumot kell kötniük a monarchia fenntartása érdekében.

Katalin hercegné és Vilmos herceg között évek óta megy a vita amiatt, hogy fiuk, György herceg hol folytatja majd tanulmányait. Édesanyja eddig hallani sem akart róla, hogy György bentlakásos iskolában tanuljon, holott ez tradíció a királyi családban.

Egy bennfentes szerint a walesi hercegné úgy gondolja, hogy egy ilyen szigorú intézmény tökéletesen ellentmond a monarchia modernizálására tett törekvéseiknek. A forrás szerint azonban hiába a rengeteg erős érv a hercegné részéről, végül Vilmos nyert.

Az ezzel kapcsolatos találgatások egyébként már júniusban elindultak, miután a pár a híres Eton College-ban tett látogatást, ahol György herceg édesapja, Vilmos herceg, és nagybátyja, Harry herceg is tanult.

Egy forrás szerint Katalin hercegné teljesen összetört a döntéstől, pont a saját zaklatási történetei miatt, és még csak véletlenül sem szeretné, ha fia hasonló traumákon menne keresztül. A hercegnét két éven át zaklatták a berkshire-i Downe House nevű bentlakásos lányiskolában, mivel különösen vékony volt, és egy fejjel magasabb a többi lányál, gúnyolták a nyurgasága miatt - írja a Glamour. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés