Hirdetés

Mégis mit művelt a ValMar és Szikora Róbert?!

Szabó Bianka portré Szabó Bianka

Úgy tűnik, közös dalukkal hatalmasat robbantottak, annyira, hogy ezzel uralták a hazai rádiókat 2022-ben.

Több mint 12 ezerszer játszották le 2022-ben a hazai rádiók a Szikora Róbert közreműködésével készült ValMar szerzeményt, az Úristent - derült ki a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság legfrissebb kutatásából. Talán különösen jó hír ez Marics Petinek, akit az elmúlt időszakban leginkább Tóth Andival való szakítása miatt emlegettek. Tóth Andiról egyébként Szikora Róbert is elmondta a véleményét. 

De vissza a népszerűségi listához: a legnépszerűbb dalok közül csak hat íródott ebben az évtizedben. A teljes kínálatban a legtöbbet játszott zenekarnak a Wellhello számított, amelynek dalai átlagosan hatévesek voltak. Majdnem négyszer annyiszor hallhattuk a zenekart, mint a huszadik helyezett Soulwave-et - írja az MTI.

A népszerű művészek között feltűntek olyanok, akik csak néhány éve adták ki a számaikat, de megjelentek főként az előző évezredben tevékenykedők, így a Republic zenekar és a Mária Rádió által sokat játszott Szentpéteri Csilla is.  

A külföldi művészek közül egy albán származású amerikai énekesnő volt a legnépszerűbb: Ava Max. A második helyezett Ed Sheeran, a háromszoros Grammy-díjas angol énekes volt.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés