Hirdetés

Vajna Timi teljesen összetört: így búcsúzott Tompos Kátyától

Nap Híre portré Nap Híre

Andy Vajna özvegye, Palácsik-Ráthonyi Tímea még pár héttel ezelőtt beszélt Tompos Kátyával. 

Május elején az egész országot sokkolta, amikor kiderült, hogy a Jászai Mari-díjas színművésznő súlyos betegségben szenved. A 41 éves színésznőt azért nem láthatta már két éve a közönség, mert rákkal küzdött, ráadásul egy nagyon ritka fajtájával. Éppen egy nappal azután, hogy kiderült, összegyűlt a pénz a külföldi gyógykezelésére, pénteken megérkezett a szörnyű hír: meghalt Tompos Kátya.  

Tompos Kátya halálhíre Andy Vajna özvegyét is nagyon megrázta. Timi az Instagram-oldalán, a 24 óráig elérhető Instagram-történetében búcsúzott el a színésznőtől. "A szívem megszakad, drága Kátya! Egyidősek voltunk...” - kezdte a bejegyzést, majd megosztotta azt is, hogy mikor beszélt utoljára a színésznővel, szúrta ki a Blikk

"Május 15-én még írtunk egymásnak és hálásan megköszönted a segítségünket. Írtad, hogy jó lenne behozni ezt az új, innovatív immunterápiát Magyarországra, mert otthon csak a kemót és a sugárkezelést alkalmazzák” – idézte vissza az utolsó beszélgetés emlékeit Tímea, aki szerint Kátya ezt írta neki utoljára: "Lelkileg folyamatosan kapom tőletek és mindenkitől a szeretetet, megerősítést, és már emiatt is megérte ezen a világon lenni. Boldog vagyok."

A bejegyzés végén Tímea azt írta, örökre szívükbe zárták a színésznőt, majd így búcsúzott: "Nagyon hiányozni fogsz, drága Tündérke”.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés