Hirdetés

Elképesztő hírrel sokkolta a rajongóit az Igazából szerelem sztárja: nem akárkit vett el feleségül

Nap Híre portré Nap Híre

Talulah Riley már kétszer elvált Elon Musktól, most pedig hozzáment az Igazából Szerelem című filmből ismertThomas Brodie-Sangsterhez.

Talán kijelenthető, hogy kevesen vannak a világon, akik nem rajonganak az Igazából szerelem című romantikus filmért. A 2003-as premier idején még csupán tizenhárom éves volt Thomas Brodie-Sangster, aki Samet, Liam Neeson karakterének nevelt fiát játszotta. A színész azonban már a 34. életévében jár, június végén pedig meg is házasodott, nem is akárkivel – írja az Instyle Man

A fiatalember Talulah Riley-t vette feleségül – a 38 esztendős írónő és színésznő egyebek mellett a Thor: Sötét világ és az Eredet című filmekből, valamint a Westworld sorozatból lehet ismerős. Emellett pedig arról is, hogy 2010-ben hozzáment a Tesla-vezér Elon Muskhoz, akitől 2012-ben elvált, de rá egy évre újraházasodtak, hogy aztán 2014-ben újra különváljanak. Riley és Sangster a Sex Pistols történetét feldolgozó Pistol című minisorozat forgatása alatt találkozott, 2022 nyarán kezdtek randizni, és tavaly júliusban jelentették be eljegyzésüket – emlékeztet a portál. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés