Hirdetés

Bréking! Élőben közvetítette a legendás magyar énekes: kilakoltatják az anyját a végrehajtók

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

“Védjék meg a 76 éves édesanyám életét, akik itt állnak!” - kelt ki magából a helyszínen a Hip-Hop Boyz egykori sztárja, aki élőben közvetítette anyja kilakoltatását.

Születésnapja alkalmából “sok szeretettel” hívta meg a követőit és az érdeklődőket a retró sztár, OG Duck, azaz Kalocsai Krisztián az édesanyja kilakoltatására. Erről június 28-án tett közzé nyilvános bejegyzést a közösségi oldalán, amiben leírta: “a 76 éves szívbeteg édesanyámat az ingatlanmaffia ki akarja lakoltatni önkényes lakásfoglalásra hivatkozva abból a házból, ahova 1999 óta van bejelentkezve”. Ma, nem sokkal déli 12 előtt pedig már bejelentkezett, és élő videókban tájékoztatta a világot a történésekről. A helyszínre a végrehajtó mellett rendőrök is érkeztek. Az egykori énekes videójából az is kiderült, 30 napot szerettek volna kérni, hogy az asszony összepakolhassa a holmijait és önként elköltözhessen. A videót ide kattintva lehet megtekinteni. 

A videó alapján az egykori énekes azt állította, az eljárást kezdeményező cégnek az anyja sosem tartozott. Így szerinte a nő házához kiérkező végrehajtók az “életére törnek”. 

“Arra kérem a jelenlévő rendőröket védjék meg az életét! (…) Segítsetek! Nektek énekeltem, 30 éven keresztül!” - emelte fel kétségbeesetten a hangját a Hip-Hop Boyz egykori sztárja. Azt is elmondta, szerinte hamis aláírások, és okiratok miatt kerülhetett bajba az anyja, és feljelentést fog tenni. A végrehajtók egyik képviselője szerint viszont jogerős döntést hajtanak végre.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés