Hirdetés

Bajban van Vajna Tímea, közösségi oldalán kér segítséget

Nap Híre portré Nap Híre

Már most felújításra szorul luxusotthona, ráadásul a penész is felütötte a fejét az ingatlanban.

Vajna Tímea házát sem kímélte az időjárás, sok helyen beázott, majd be is penészedett a luxusvilla, amit most megmutatott a közösségi oldalán.

"Valakinek van tapasztalata, hogy mit lehet tenni penész ellen? Hypo? Szárítás? Festés? UV-lámpa? Vagy teljes lebontás? Az egész szigetelési munka borzalom..." - írta korlátozott ideig elérhető Instagram-bejegyzésben Andy Vajna özvegye. 

A 650 négyzetméteres, hat hálószobás, hét fürdőszobás, medencés ház Beverly Hillsben található, melyet két és fél évvel ezelőtt vásárolt, ám már most felújításra szorul - írja a Bors

A lap figyelmeztet, hogy egy penészes lakásban nagyon veszélyes éni, ugyanis számos egészségkárosító hatása van. A penészgombák számos betegség okozói lehetnek, mint pl. az allergiás eredetű szénanátha és asztma, amivel több mint 80 penészgombafajt hoztak összefüggésbe. Klinikai tanulmányok kimutatták, hogy a lakáson belül található penészgombák allergiás tüneteket válthatnak ki, az asztmás tünetek pedig súlyosbodhatnak. Az allergiás megbetegedések mellett a penészgombák szervezetünkben fertőzést, irritációt, toxikus reakciót válthatnak ki. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés