Hirdetés

Vajna Timi vásárolt egy Beverly Hills-i kastélyt - nagyon durva, mennyibe került

Nap Híre portré Nap Híre

Andy Vajna özvegye, Vajna Tímea egy 8,9 millió dolláros, Beverly Hillsre néző kúriát vásárolt magának.

A Blikk információi szerint a luxusotthon ebben az évben épült: egy kortárs és egyedülálló kastélyról van szó, amely egy zsákutcában található. A luxusház 7000 négyzetméteres lakóterületén hat hálószoba és hét fürdőszoba, valamint egy garázs is fellelhető, ahol több luxusautó számára van hely.

Mint azt a naphire.hu is megírta, Vajna Tímea a minap jelentette be a közösségi oldalán, hogy megválik budapesti házától. Az üzletasszony elmondása szerint még 2020-ban vásárolta a gyönyörű házat a magyar fővárosban magának és a jövőbeli családjának, azonban mivel Amerikában tölti az év nagy részét, ezért azt nem akarja már tovább fenntartani. Megjegyezte: körülbelül háromszor aludt benne tíz napot, tehát teljesen új házról van szó.

A hirdetés szerint az 1262 négyzetméteres telek és a rajta lévő, 403 négyzetméteres ház irányára 1,3 milliárd forint, és alig egy nap alatt rengeteg érdeklődő jelentkezett érte, ráadásul már konkrét ajánlat is befutott. 

A naphire.hu legutóbb annak kapcsán írt az üzletasszonyról, hogy többé már nem Vajna Timi. Mint írtuk, a redditezők szúrták ki, hogy Vajna Timi megváltoztatta a nevét az Instagram-oldalán, és most újra a leánykori nevén, Palácsik Tímeaként szerepel.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés