Hirdetés

Vajna Tímea 1,3 milliárd forintért eladta a budai luxusvilláját

Nap Híre portré Nap Híre

Az üzletasszony elmondása szerint a jövőbeli családjának vette a II. kerületi modern házat négy évvel ezelőtt, ám mivel az év nagy részét Amerikában tölti, ezért úgy döntött, inkább eladja.

Mint azt a naphire.hu is megírta, Vajna Timi októberben kezdte el árulni a káprázatos luxusvilláját, amely óriási kerttel vna körülvéve, amit egy szintén hatalmas, majdnem körpanorámás üvegerkélyről csodálhatnak a lakók. A villában egy fehér márvánnyal díszített fürdőszoba is található, a hálószobát pedig tágas, óriási ablakok teszik világossá, miközben akár az ágyból fekve is csodálhatják a panorámát a mindenkori tulajdonosok. Az egyedülálló otthonhoz egy óriási méretű, különálló gardróbszoba is tartozik. 

A Blikk most megtudta, hogy a frissen házasodott üzletasszonynak alig negyedév alatt sikerült eladnia rózsadombi luxusvilláját.

Timi korábban azt is elárulta, hogy nem ebben a házban éltek Andyvel. "Magamnak és a jövőbeli családomnak vettem ezt a gyönyörű, modern házat 2020-ban a II. kerületben, de mivel Amerikában töltöm az év nagy részét, nem akarom tovább fenntartani. Körülbelül háromszor aludtam benne tíz napot, szóval teljesen új – fogalmazott az Instagramon hónapokkal ezelőtt.

A portál emlékeztetett arra is, hogy az üzletasszonynak Beverly Hillsben hasonló adottságokkal rendelkező luxusotthona van, illetve a férjének is van ingatlana hazánkban, szóval ha itthon szeretnének élni, továbbra sem kell ház után kutatniuk majd.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés