Hirdetés

A magyarok kedvenc színésze élet-halál harcot vívott a függőségével

Nap Híre portré Nap Híre

A Trónok harca sztárja most vallotta be, hogy a sorozat vége után nagyon nehéz időszakon ment keresztül, a mentális problémái pedig már olyan méreteket öltöttek, hogy rehabilitációra és terápiára szorult.

Kit Harington, a Trónok harca című sorozatban Havas Jont megformáló színész kétségkívül a magyarok egyik kedvence lett, azonban a sztár nem tudott megküzdeni azzal, ami a sorozat vége után jött az életébe. A Trónok harca után jött az igazi siker az életébe, ugyanis csak úgy kapkodnak érte a rendezők, az évadok alatt pedig összejött Rose Leslie színésznővel, akitől két gyermeke is született - írja a Blikkrúzs.

Most azonban Harington a The Hidden 20% című podcast műsorban bevallotta, hogy nagyon nehezen élte meg azt az időszakot, ami a 8 évados Trónok harca után következett számára. Elmondása szerint élet-halál harcot vívott a függőségével. A sztár 2019 májusában végül segítséget kért, miután a mentális problémái már olyan méreteket öltöttek, hogy azokkal már nem tudott egymaga megküzdeni. Mostanra azonban a rehabilitációnak és a terápiának köszönhetően túl van a nehezén.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés