Hirdetés

Megtört a jég? Napokig tartó tárgyalás után békét kötött a Trónok harca válófélben lévő színésznője és a férje

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Sikerült megegyezniük, hogy januárig mikor lehetnek a gyermekeikkel.

Ahogy azt lapunk is megírta, szeptember elején robbant a bombahír, miszerint Joe Jonas énekes és Sophie Turner színésznő négy év házasság után "békében" elválnak. Azonban a "békés" válás hamar rémálommá vált, miután a Trónok harca színésznője bírósághoz fordult, miszerint "a jogtalanul elvett vagy jogtalanul visszatartott gyerekek azonnali visszaadását követeli" Joe Jonastól.

Az ügyben még mindig csak találgatnak a rajongók, hogy mi miatt döntöttek a válás mellett, a bíróságra beadott válókeresetben Jonas arra hivatkozott, hogy "menthetetlenül tönkrement" a házasságuk. Sokak szerint az énekesnek az nem tetszett, hogy a színésznő a második gyermekük születése után nemrég visszament dolgozni.

Most újabb fejezethez érkezett a gyerekekért folytatott háború. A Mirror beszámolója szerint a héten sikerült Sophie Turnernek és Joe Jonasnak megegyeznie a felügyeleti joguk megosztásáról két kislányuk - Willa és Delphine - tekintetében. 

A brit bulvárlap által megszerzett bírósági dokumentumok szerint Sophie és Joe felváltva két-két hetet tölthet januárig a lányaikkal. Emellett döntés született arról is, hogy a két kislány a szüleikkel bárhova elutazhatnak az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban. Ez azt jelenti, hogy a brit színésznő kérése teljesült, és bármikor hazautazhat Londonba Willával és Delphine-nel.

A határozat szerint Joe Jonas a kislányaival töltheti az idei hálaadást, karácsonykor azonban az édesanyjukkal lesznek a gyerekek, méghozzá az Egyesült Királyságban. A megállapodás négy nap tárgyalás után született meg, amely így eredményesnek mondható.

Stephen Cullen, a színésznő ügyvédje kiemelte, hogy a tárgyalás békés volt, és a megállapodás is annak reményében született meg, hogy ne mérgesedjen el a kapcsolat az egykori álompár között a gyermekeik érdekében.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés