Hirdetés

Tótpeti Lili utódját keresik - megszólalt az ATV időjósa

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Két év alatt állt a feje tetejére az élete: alig 21 évesen ma már 200 kilométerre él az otthonától, az ATV időjárás-jelentőjeként ismeri az ország, és ki sem lát a modell-munkákból és reklám- szerződésekből. Tótpeti Lilit 2021-ben választották meg a Magyarország Szépe verseny győztesének, néhány hét múlva át kell adnia a koronáját. A királynőt az idei verseny castingján csípte el a Naphire.hu. Lapunknak elárulta, mit tervez az apukájával, hová költözik és miért lesznek nagy elvárásai a Magyarország Szépe 2023 döntőseivel szemben. Villáminterjú.

Nap Híre: 2021. október 30-án a Magyarország Szépe királynőjének választottak meg – ekkortól teljesen megváltozott az életed…

Tótpeti Lili: Eléggé izgalmas utat jártam be másfél év alatt. Amikor jelentkeztem a versenyre, álmodni sem mertem volna, hogy két év múlva itt tartok majd és az egyik legnagyobb kereskedelmi televíziónál lehetek műsorvezető. Erről álmodtam gyerekkorom óta és azt, hogy eljutottam ide, a szépségkirálynőválasztásnak köszönhetem. Kinyílt számomra egy teljesen más világ, s megtanított arra, hogy mennyi mindent érdemes még megtapasztalni, megtanulni és kipróbálni magamat dolgokban. Mindig úgy vagyok vele: csak fölfelé mehetnek a dolgok, minden ott van, ahol kell lennie, de a sikerek egyik legfontosabb kulcsa az én magam vagyok és az akarás. Nincs határ, csak akarni kell.

Nap Híre: Mondod ezt immár több mint 200 kilométerre az otthonodtól és gyerekszobádtól…

Tótpeti Lili: Igen, költöztem is. És most megint költözöm. (Nevet) Eddig egy lakótársammal laktam, most öt utcával arrébb költözöm a kiskutyámmal. Még közelebb leszek a munkahelyemhez.”

Nap Híre: Hogy néz ki egy átlagos napod ma?



Tótpeti Lili: Nagyon sűrűek a napjaim. Az egyetem az elsődleges és az ATV, majd a modellmunkák, a végén pedig a különböző közösségi oldalakon az együttműködések. Szóval eléggé aktív életem van és közben még nagyon sok sporttal kapcsolatos célom is van erre az évre. Az egyik például, hogy szeretnék vizsgát tenni búvárkodásból. Ez régóta nagy vágyam. Apukámnak már megvan, és az a cél, hogy együtt merülhessünk majd.

Nap Híre: Jut idő a családra? Milyen gyakran látod még őket?

Tótpeti Lili: Igen, minden hónapban legalább 2-3 napot annak szentelek, hogy hazamegyek, de van, hogy ők látogatnak meg. Ilyenkor vagy elkísérnek a munkába, vagy Budapesten szervezünk valamilyen közös programot.

Nap Híre: Lassan viszont el kell búcsúznod a koronától…

Tótpeti Lili: Nagyon nagy jelentőséggel bír számomra ez a korona, illetve a poszt, amit majd átadok. Zsűritagként a felkészítő táborban és a döntőn a maximumot fogom elvárni a lányoktól. Amit csak tudnak, adjanak bele, hiszen tudom, hogy én amennyit tudtam, és amennyit lehetett rá készülni, mindent megtettem - és ezt elvárom majd mindenkitől. Hiszen ez a poszt és ez a presztízs ezt megköveteli.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés