Hirdetés

Alámerült az ATV időjósa: Tótpeti Lili fotóinál tökéletesebb idén nyáron nem lesz

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Néhány hónapja az Adrián járt, hogy végzett búvárként életében először merüljön a tengerben a volt szépségkirálynő, most pedig Egyiptomból jelentkezett be - nem akármilyen képekkel.

Hogy miért érdemes követni Tótpeti Lili közösségi odalát? Nos, ezt azok már biztosan tudják, akik az elmúlt napokban láthatták a volt szépségkirálynő egyik legfrissebb videóját. Az ATV időjósa festői környezetben, a tengerparton száguldott egy lóval, vágtájuk akár egy hollywoodi film képkockái is lehettek volna. Pedig nem is ez volt az utazás elsődleges célja. “Búvárkodni voltunk egy hétig az egyiptomi Dahabban. Az utolsó napon mentem el lovagolni a tengerparton és fantasztikus élmény volt. Együtt úsztunk és fürödtünk velük a tengerben, majd a végén lóháton galoppoztunk haza a tengerparton” - mondta a Nap Híre megkeresésére a műsorvezető. Ám, - mint ahogyan azt hozzátette - ezúttal a halak elsőbbséget élveztek.

“Ez volt az első egzotikus utam búvárként. A korallzátonyok élővilága sokkal gazdagabb itt, mint az Adrián volt. Szinte mindent láttunk, még csikóhalat is, tengeri teknőst azonban sajnos nem” - folytatta az élménybeszámolót Lili, aki egy alkalommal éjszaka is lemerült a tenger mélyére. És bár az egyiptomi vízekről gyakran érkezik hír cápákról, sőt, cápatámadásokról is, az ATV sztárja megnyugtatta rajongóit. “Ezen a területen nem igazán vannak cápák, azok inkább a nyílt vizeken élnek. Dahab tulajdonképpen egy “halbölcsőde”, ahol nagyon sok kishal él, itt születnek és itt is nevelkednek. Ez nem cápáknak való vidék” - mosolygott.

Sőt, a Nap Híre kérdésére határozott álláspontjának adott hangot: a cápáktól nem feltétlenül kellene tartanunk.  “Persze, Hurghadában, Sharm-El-Sheikben is vannak cápák, de ők nem úgy tekintenek az emberekre mint elsődleges élelemszerzési forrás. A cápatámadások általában balesetek” - magyarázta, majd hozzátette: “Persze, vannak kivételek. A tigriscápa, vagy a makócápa megeszi az embert. A cápa filmből ismert fehér cápa labdába se rúg mellettük” - mondta mosolyogva az időjós, aki a jelek szerint biológusnak sem lenne utolsó.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés