Hirdetés

Most jött a hír: tragikusan fiatalon meghalt a magyar énekesnő

Nap Híre portré Nap Híre

Hosszú ideje küzdött betegséggel, azonban a szervezete nem bírta tovább.

Meghalt Jánoska Sándor Deni, a Fortissimo Music Band énekesnője. A tragikusan fiatalon meghalt zenész hosszú ideje küzdött betegséggel, azonban a szervezete nem bírta tovább, pénteken pedig végleg feladta a harcot. Hogy pontosan miben halt meg, azt egyelőre nem közölték. Jánoska Sándor Deni egész életében a zenének és a közönségnek élt.

"Amikor hallod a tapsot vagy látod a színpadról, ahogy a néző táncra perdül, énekel, csápol, mindent megteszel azért, hogy ez így is maradjon a koncert utolsó pillanatáig. A színpadon ott kell hagynod a szívedet, lelkedet, mindenedet, és azt a közönség megérzi, majd nagy tapssal jutalmazza" - szemlézte a Bors a Körkép egy korábbi interjúját. 

Halálát követően rengetegen fejezték ki részvétüket, a rajongók nem akarják elhinni, hogy kedvencük már nincs többé. 

Jánoska Sándor Deni a közösségi oldalán korábban elárulta, hogy pajzsmirigy problémái voltak, infarktust is kapott, és a szívével is problémák voltak. 

"Most a pajzsmirigyem saját maga ellen fordult, saját magát kezdte tönkre tenni. Azt gondoltam, hogy az életem legfélelmetesebb és legveszélyesebb állapota az infarktusom volt, meg minden ami körülötte történt. Nagy tévedés! Mondom ezt annak ellenére, hogy nem jöttem rendbe, és a szívem már soha nem lesz rendben. Elfáradtam vagy belefáradtam magam se tudom. A patália óta talán tegnap éjjel volt a legrosszabb. Aki kemény hormon/ szteroid kezelést kapott, tudja hogy miről beszélek"

- fogalmazott korábban. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés