Hirdetés

“Nem egyszerű dolog” - Tótpeti Lili meglepő vallomása a férfiakról

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Van mit ünnepelnie az ATV időjósának, egy rajongója kérdésére pedig most azt is kikotyogta, miért van egyedül. A Naphire.hu telefonon érte el Tótpeti Lilit, aki őszintén mesélt az elmúlt egy évről és arról is, nem állnak sorban a férfiak az ajtaja előtt.

Tavaly március elsején tudatta az örömhírt, hogy az ATV időjósa lett. Tótpeti Lili, a Naphire.hu megkeresésére őszintén beszélt az elmúlt 12 hónapról. “Csodásan telt ez az év. Ennél jobbat kívánni se tudtam volna. Rendkívül aktív és produktív is volt” - áradozott az emlékei közt kutatva a szépségkirálynő, majd az első ATV-s éve részleteibe is beavatott. “Úgy érzem, megtaláltam a helyem, és kezdek kiteljesedni a műsorvezetésben. Kezdetben persze tartottam attól, hogy nehezen fog menni a beilleszkedés, hiszen igen nagy nevek mellett dolgozhatok, de szerencsére a kollégák hamar a szárnyuk alá vettek. Nagyon segítőkészek, bármikor tudok kérdezni tőlük, vagy tanácsot kérni” - folytatta az ATV időjósa.

A volt szépségkirálynő néhány napja a magánéletéről is meglepő részleteket osztott meg. Egy rajongója tette fel neki a kérdést a közösségi oldalán: “Ismerkedés terén a férfiakkal mennyire van nehéz/könnyű dolgod, így hogy ismert vagy?” Tótpeti Lili meglepő választ adott: “Nem egyszerű a dolog, fogalmazzunk úgy! Általában mindenki azt hiszi, hogy sorban állnak az ajtóm előtt, pedig ez nem így van. Mivel bevett szokás a mai világban az általánosítás szinte mindennel kapcsolatban, így jobbára hozzám is a címkék alapján viszonyulnak. Szépségkirálynő, modell, műsorvezető…”. De vajon mit akart ezzel mondani? A Naphire.hu-nak ezt is elárulta.

“A fentebb említett jelzők mind igazak rám, hiszen egyben vagyok szépségkirálynő, modell és műsorvezető, De! Jó lenne végre ha a külsőségekre és tökéletességre törekvő világunkban végre nem az alapján ítélnék meg az embert, ahogyan az kinéz. Nem lehet sztereotípiákat ráaggatni személyekre, fontos lenne először megismerni az adott illetőt, felfogását és valós mivoltát. Ha ragaszkodunk az előítéletekhez, inkább mérlegeljük a más emberek irányába mutató viselkedést, a türelmet és a kedvességét” - kezdte határozott lapunknak Lili. Majd: “A szépség egy adottság, jó ha van, de szeretném, ha az emberek a munkásságomról ismernének fel”.

Az ATV időjósa azt mondja, jó ideje igyekszik levetkőzni ezeket a címkéket, de ez egy hosszú folyamat, ami sok munkával jár. Ugyanakkor a férfiak sokszor máig ezek alapján ítélik meg. “Azt hiszi mindenki, hogy az ajtóm előtt kígyózó sorban állnak a jelentkezők, pedig ez nem így van, de nagyon hízelgő! A 3. találkozó után általában menekülnek előlem, mert rájönnek, hogy az adottságaimat a helyén kezelem, vannak céljaim, és két lábbal a földön járok. Nem igazán mernek kezdeményezni, pedig ha próbálnának kicsit a felszín alá is nézni, talán észrevehetnék, hogy ugyanaz a kisvárosi, nagykanizsai lány maradtam. Nyitott szemmel járok, de ha még nem jön el a szerelem ideje, akkor sem esek kétségbe, hatalmas terveim vannak a nyárra!” - mondta határozottan és sejtelmesen a Naphire.hu-nak Tótpeti Lili.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés