Hirdetés

Zokogva vallott Opitz Barbi: retteg

Nap Híre portré Nap Híre

Serleg Albert posztja után az énekesnő drámai videót osztott meg.

Opitz Barbi és Serleg Albert kapcsolatát nehéz követni, ugyanis a már hosszú ideje tartó se veled, se nélküled kapcsolat rengeteg drámával, több szakítással, majd váratlan béküléssel zajlik. A fiatalok kapcsolatának története akkor kapott nagyobb figyelmet, amikor Barbi édesanyja bejelentette, hogy elrabolták a lányát. Szerencsére az énekesnő akkor épségben előkerült, de a konfliktusok zöme csak akkor kezdődött.

Alberttel való kapcsolata miatt édesapjával is konfliktusba került a fiatal lány. Valamint, mivel finoman szólva, Barbi édesanyja sem fogadta jól a kapcsolatukat - egyszer berontott az otthonukba és még egy kés is előkerült - így végül rendőrségi ügy is lett belőle. Egy darabig úgy tűnt, hogy két fiatal útja végleg kettévált, és már nem lesz újabb békülés, de májusban ismét kibékülhettek - írja a Bors.

Most ismét egy komoly konfliktus alakulhatott ki köztük. Ugyanis Serleg Albert megosztott egy felvételt, amelyen Barbi egy fiatal fiú arcára nyom puszit. A probléma a kép melletti megjegyzésből derül ki, amely szerint nem ő, hanem egy 16 éves fiú látható az énekesnő mellett.

Nem sokkal később az előadó is jelentkezett, aki egy videóban zokogva beszélt érzéseiről:

"Elérzékenyültem. Hiányzol nekem. Olyan rossz, mert attól félek, hogy nem szeretsz."

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés