Hirdetés

Arra kíváncsi, mikor lesz elege Tóth Gabinak? Most.

 portré

Múlt héten hatalmas tüntetés volt Budapesten, amit több youtuber és influenszer szervezett a gyermekvédelem jegyében Novák Katalin kegyelmi botránya után. Tóth Gabi a közösségi oldalán jelentette be, hogy nem megy el a tüntetésre, ezután azonban méga szokásosnál is nagyobb gyűlöletcunami zúdult a nyakába. Emiatt be is telt a pohár az énekesnőnél. 

Tóth Gabi a közösségi oldalán jelentette be, hogy nem megy el a tüntetésre, és azt is elmagyarázta, hogy miért nem. "Majd ha lesz egy politikailag mindkét oldaltól független tüntetés, ami tényleg arról szól, hogy védjük meg a gyermekeinket a pedofiloktól (ami teljesen evidens részemről is), akkor elmegyek… Egy olyan tüntetésre, amit azok szerveztek, akik évek óta a lejáratásomon dolgoznak, akiket baloldali politikusok támogatnak, és felhasználják a gyermekvédelemi, pedofil témát a saját politikai céljaikra… Nos, köszönöm a meghívást, de egy ilyen eseményen nem veszek részt!” – írta az énekesnő a bejegyzésében. Ez a poszt azonban néhány perc múlva eltűnt a közösségi oldalról, majd megjelent helyette egy másik, semlegesebb megfogalmazásban. 

Az énekesnő már évek óta a kritikusok kereszttüzében áll, de amit ezután kapott, azt valóban nem tette zsebre. Olyan gyűlöletcunami zúdult a nyakába, hogy be is telt nála a pohár – írja a nlc.hu

Elindítottam a megfelelő jogi lépéseket mindenki után, aki tovább írogat nekem ilyen hazug, vádaskodó, zaklató leveleket! Pedig nagyon egyszerű lenne a dolog. Aki nem kedvel: Ne kövessen! Ne írjon! Ne kommenteljen! Akik képesek ilyennek beállítani, ilyen ocsmányságot írni… beteg lelkű emberek. Mindegy, mit gondolnak rólam, én ilyet sose tudnék írni! És ebből is tudom, hogy a jó oldalon állok – írta a 24 óráig elérhető Instagram-történetében. 

,,Naponta több levelet kapok, hogy pedofilokat támogató vagyok. Elment az eszük az embereknek? Tényleg idáig jutottunk? Mert az, hogy egy NER-keresztény, matyólotyó, senkiházi, bérenc, csalfa ribanc vagyok, semmi ahhoz képest, hogy eljutunk odáig, hogy pedofilsimogatónak neveztek engem. Tényleg, meddig tart a gyűlöletetek egy olyan dolog iránt, amit nem követtem el. Normálisak vagytok, emberek? Álljatok már le! Hagyjatok békén! Szálljatok le rólam!" – fakadt ki az énekesnő. 

Tóth Gabi azt is elmondta, hogy már mindennap orvoshoz jár, mert máshogy nem képes ezt elviselni. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés