Hirdetés

“Tűrök. Kussba’!” - indulatos videóban reagált a szakításra Tóth Andi

Nap Híre portré Nap Híre

A Blikk írta meg: szakított Marics Peti és Tóth Andi, az énekesnő az ébredése után egy igencsak indulatos videóval jelentkezett.

Tóth Andi
Tóth Andi

„Varázslatos szép péntek reggelt kívánok mindenkinek!” - kezdi az Insta-Storyjában posztolt videóján Tóth Andi, aki péntek reggel a Marics Petivel való szakítása kapcsán szerepel a címlapokon. Nem is nagyon igyekezett cáfolni a felröppent híreket, így az indulatainak más oka lehetett. Le is szögezte gyorsan, ami megjelent, igaz: “Igen, szakítottunk!” De ezt követően úgy érezte, van azért még mit mondania az üggyel kapcsolatban.

“Annyit kértem Marics Petitől, hogy az utolsó három adást kérem kulturáltan és békességben végigcsinálni, nem rólunk van szó, hanem a műsorról, ugyebár. Ez nem történt meg, sőt, meg is nehezítette nekem ezt az utolsó adást, de mindegy is, igyekeztem nem kimutatni. Megtörtént, levette mindenki, semmi baj. Ezáltal szeretném megköszönni ennek a drága Marics Peti közeli barátnak, aki nyilatkozott erről undormány módon” - folytatta Andi, de még ezzel sem volt vége. Az is kiderült, ki szakított.

“Nyilván, ha az én barátaimat kérdezik, akkor egész másról szólna ez a cikk, de ezzel nincs is baj. Annyit szeretnék azért elmondani, hogy aki szakított, az én voltam, de persze, dobáljátok rám a szart, miért is ne? Én nem szeretnék szart dobálni, én is tudnék szart. De ez vagyok én. Tűrök. Kussba’!” - mondta Tóth Andi.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés